- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszement24
aktív tag
Hello! Tőled vettem még nagyon anno egy razrwiret
(szerintem már vagy 6éve is megvan), ami azóta megadta magát. Nagyon karcos az üvege túl sok mindenen ment keresztül. Bumszli orrom van, így sajnos nem illeszkedett rendesen az arcformámhoz. Előtte egy Ducati féle Dog? Vagy Monster pup ducati verzió volt, az tudom, hogy teljesen tökéletesen illeszkedett, de azt cseréltem be a razorra
Túl agresszív volt. Szivem szerint most is fémet szeretnék, hátha tudok jó árban, csak olyan kéne, mint a razor "alapanyaga" volt, aminek nincs olyan nagy lencséje. De ha mást nincs, akkor valami olyan szemüveg, mint a ducati féle volt, csak hát az műanyag..félek, hogy eltörik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest