Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
válasz pcsabat #15908 üzenetére
a d7100-ban jelentősen jobb az af rendszer, plusz felbontásban nem lépnél vissza, ha ez számít, viszont egy fps-el lassabb, mint a d7000. kb ennyi a releváns különbség, mérlegelj megéri-e . d3200-ról akkor váltanék, ha idegesítene a fogása, és valós szükségem lenne a plusz gombokra. ha ez nálad fennáll, akkor válts.
-
Colonel993
senior tag
válasz pcsabat #24723 üzenetére
Tamron...
Élesebb !Mindkét esetben leghosszabb gyútávod 50mm.. vagyik reciprokkal is 1/50-en kitartható lehetne...
Ennyi környezeti fényt vagy ISO-t kb hol nem szedsz össze?
Mindemellett ha valami élőt akarsz fotózni; oda kell a minimum 1/80-1/100... akkor meg már amúgy is minek a stabi? Semmi munkája, se értelme...Minden másra meg ott az állvány !
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
szab13
aktív tag
válasz pcsabat #24723 üzenetére
Tamronom volt (lesz) nagyon szerettem, 2.8-on is jó az élessége. VC-t soha nem hiányoltam(kis iso emelés)
Néha hajlamos mellé fókuszálni de együtt lehet élni vele.
Nem kotyog, lötyög, jó felépítésű
Fontos, hogy vásárlás előtt tesztelt a példányt! Mikor én vettem a 4. lett jó! (de az nagyon)
Sigmáról nincs infóm... -
aleister
veterán
válasz pcsabat #25615 üzenetére
"Lehet hogy nem tudod forgatni a kijelzőt a 7100-on, de az egyik legszebb és legrészletesebb megjelenítő szerintem a piacon, kategóriákkal jobb mint a D3100-é vagy akár a 3200-é..."
Ez tévedés. A D7100 teljesen ugyanabban a kategóriában nyomul szenzor téren, mint a D3200.
A belépő Nikonok állati erősek szenzorban. Simán verik a konkurencia felsőbb kategóriába szánt modelljeit. A különbség a D3xxx és D7xxx sorozatnál a váz egyéb szolgáltatásaiban keresendő.
A kérdezőnek bőven elég lenne egy D5200.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz pcsabat #27250 üzenetére
Sima "selfie"-re persze infrás nyomkodó, de időzítésre ott van a beépített. De lehet én értem félre.
Szerk.: ja és D7100 esetében, de D7000-ben is volt már ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz pcsabat #27376 üzenetére
Nekem Pixel van hozzá és nagyon bejött. Vele együtt vettem, csak akkor szedem le ha akksi csere van.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz pcsabat #28374 üzenetére
Kis pontosítás, mindegyik rámegy mindegyikre. Ez nem Canon.
Én a DX-es Tokina 11-16-ot használom FX-en. 15mm-től már tökéletes.
A Samyang is vígan jó DX-en. Sőt! Az FX obik általában kicsit jobban is szerepelnek a DX lapkán, mert a lencsékre jellemző gyengeség a széleken sok esetben nem is esik már az érzékelőre. Ergo az optikailag jobban teljesítő közép dominál.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest