Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
TayRol-nak volt 10-20 f/3,5 emlékeim szerint. Nem hallottam rosszakat róla.
Nekem N 12-24 f/4 van. Tokina-t jobbnak tartják, de én ezzel is meg vagyok elégedve.
Szerk.: meg is előzött.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Kerio
őstag
Igazából azért nem szerettem volna a 18-105-el venni, mert vennék egy Tamron 70-300-at. 40ezer körül van az ára. Vagy jobb a 18-105?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
Köszi!
Amúgy már régóta gondolkoztam a gépen. De először a váz kiválasztásán volt a hangsúly.ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
-
törölt tag
Örülök h tetszett
A VC irdatlan jó benne és azonnal harap, ahogy lenyomod a gombot. Ha arrébb viszed, "fellazul" a kép de menet közben is oda-oda kap néha, stabizna a bolond (gomb felengedés után még kb. 2mp-ig megy a stabi és csak azután kapcsolja ki a következő expóig).Múltkor bohóckodtam vele a csillagos égre a házunk mögötti kis kertben. Felhúztam az expót h jobban látszódjon a lényeg. Kézből, fellőve kb. 70-80 fokban kitekeredve, faltámasz nélkül. ISO1600, 0.8mp Reméljük, ph nagyon nem tömöríti szét..
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
Van az a vicc, hogy turisták Egyiptomban az ősi templomokat járják, bemennek az elsőbe. Matt sötét van, csak kantálást hallanak:
- Ó, Jupiterünk...
Nincs látnivaló, mennek tovább...A következő templomban ismét matt sötét van, ott is csak kantálást hallanak:
- Ó Vénuszunk...
Itt sincs látnivaló, mennek tovább...A következő templomban megint csak matt sötét van és néma csend. Valaki megkérdezi:
- Miért van itt ilyen sötét és némaság?
- 'Merkúrunk...Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
dabgergo
őstag
Érdi vagyok de kb minden nap járok Bp-en, ha gondolod majd megnézheted, sztem jövő héten érkezik meg a markolat.
Ma meg megjön a D7100 és a 85/1.8G remélem.
Lesz majd pár eladó cuccom...Egyébként egy vadi új 18-105 sztetek mennyit ér? Mármint mennyiért lehet eladni? D7100 kitből. Garanciális, totál új.
[ Szerkesztve ]
-
-
dabgergo
őstag
Graphy: sima állvány, nagyfényerejű fix obik, esetleg slider és steady (utóbbi kettőt max kölcsön kérni tudok mert nekem nincs).
OTika: nagyon valószínű h lesz D400: Nasim Mansurov szerint 2013 vége.
(Ezt írta a D7100-es teszt végén: If I owned a Nikon D90 or an older generation camera, I would not hesitate to upgrade. What about existing Nikon D300s owners? I would wait until the end of 2013 – the Nikon D400 should be announced before then. Read more:[link])[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
#2127) kayaman
Nikon D3100 van.
Mivel 18-105VR-t fogok venni az már bizti,igy szerintem kimarad az 55-200VR
(#2128) JohnyBlue
" A vázad megtudja hajtani?"
Passz.
Sajna még "zöldfülű" vagyok a fotózásban,de sokat olvasok Tőletek.(#2129) Graphy
Mi a különbség a G és a D változat között?
Ti mire használjátok?Az általam elképzelt 3 kezdő obi.:
kiváltani a 18-55VR-t.
1: 18-105Vr-re.
2: 1db fix vétele. (Kis családom fotózására)
3: 1db makró obit vásárolnék.
Az utolsó kettőre Ti mit tanácsoltok?
Nyilvan reális keretek közt.
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
Throme
veterán
... és Kleroo, Köszönöm Urak!
Ok ok , nem kerestem azt a fórumot nagy elánnal, bevallom , nem is volt itt az uccsó frissült 50es listán...
Igen, a leghosszabb oldal, meg pixelméret beállításokat én is néztem, de egyszerre exportálok ki minden képet és úgy gondoltam a 12MP az pont jó nekem. Azt nem tudom ilyenkor arányosan csökkenti a képkivágásokat is, vagy azt inkább felnagyítja - úgymond - 12 MP-re ha annyira kis részét használnám a 24MP-es képnek, hogy ez alá menne a kép felbontás/méret...
Lényeg, hogy akkor az alapérték is rendben van....
thx még1x!
[ Szerkesztve ]
-
Graphy
aktív tag
Ha valaki talál a neten teszteket időjárás állósággal kapcsolatban legyen az akár váz vagy objektív, az legyenszíves ossza meg velünk is.
Bár most druidánk tesztelte a D800 és Tami 24-70 kombót, ezalatt a pár nap alatt...eddig sikerrel. Majd avass be minket, ha Tamron lencséje átalakult petri csészévé.
[ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medvét...a medve az megöl!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest