Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
treend
üzenetére
most rossz a szemem, vagy mi?
azta... ez durva.
cthulhu dawn: ott kell állítani a pci-e frekit, ahol a cpu meg a pcie mv-ot (800-900 mv default). ha azt sem tudod, akkor keresgélj kicsit, nincs olyan sok menüpont, könnyedén megtalálod! (bár akinek benne van a fejében mindennek a neve, az megmondja neked konkrétan
)bmw001: nem tudom baszki, én annyira maradi vagyok hogy félek emelni a pci-e frekin, más meg 120mhz-el játszik "na én húzom szénné vagy te?" c. játékot?
durva. :/ -
katt777
félisten
válasz
treend
üzenetére
Már írtam itt, és a lap topicjában is, hogy az Everest összekeveri a hő- és a venti-értékeket. Az OC Tunerben nézd meg, mi micsoda, az alapján írd át az Everest-ben.
Az a 12x°C CPU pl. egy nem létező, "AUX" érzékelő, az alaplap a CPU-hő, az AUX meg az alaplap.
Szóval nem a lap gázos, hanem az Everest hülye.
...
Nálam semmi nem cicereg v. zörög...
-
vhunor
őstag
válasz
treend
üzenetére
A feszültséggel semmi baj, ezt már más is mondta... Az i7 fejlett energiamenedzsmenttel rendelkezik, terhelés függvényében változtatja az órajelet, feszültséget.
100 foknál a legtöbb alaplapnál működésbe lép a védelem és lekapcsolja a gépet, nálad pedig már 120 foknál jár... A biosban milyen értékeket mutat a hardware monitor?
-
vhunor
őstag
válasz
treend
üzenetére
A hűtő rendesen illeszkedik? Nézd meg, hogy nem-e laza/mozog. Gondolom a burkolat 1-nél a procihűtőd ventifordulatszámát jelzi.A feszültségek jók, azokkal nem lehet probléma. Esetleg egyszerű mérési hiba is lehet, nem tudom melyik everestet használod, esetleg próbáld meg frissiteni, vagy real temp / core temp progikkal is megnézni.
szerk: ráadásul a proci kupakját melegebbnek jelzi mint a magokat, ez pedig pont fordítva kellene, hogy legyen. Az alaplap hőmérséklete sem kerek a maga 76 fokjával

-
katt777
félisten
válasz
treend
üzenetére
Állítsd default-ra az OCT-t, vagy kapcsold ki az auto indítást, ha aztán is baj van, akkor bios-t vissza.
A 70°C nagyon sok, nálam 40°C körül van Intel stock cooler-rel idle, terhelve 54°C-ig megy fel alap órajelen. Igaz, 0.96V-on megy. Auto feszen semmiképpen ne hagyd, mert a lap 1.2V fölé is felviszi, teljesen szükségtelenül, és akkor bizony nagyon melegszik a proci, elképzelhető a 70°C is erős terjhelés (pl. Prime) alatt.
Igaz, hogy auto-t kikapcsolva nem lesz fesz. szab., de takarékosabb végig 0.96V-on járatni a procit, mint 0.94-1.25V között (auto-n nálam ezen intervallumban dolgoztak a lapok).
Az alaplap szépen elvan 30-40°C között, annak a hűtése miatt sokat nem érdemes aggódni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nah, az a jó, hogy nem lett belőle probléma.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)