Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo.ladi
újonc
Sziasztok! Van egy Acer EB490QK típusú monitorom, amely pár héttel ezelőtt meghibásodott. Az egyik este még tökéletesen működött, majd másnap reggel már nem adott rendes képet.
A monitoron itt egy Windows logon képernyőt kellene látni, de helyette össze-vissza villódzva csíkokban ilyesmik jelennek meg. Videó is van róla, csak az túl nagy volt, hogy ide feltöltsem.Egyszer-kétszer előfordult korábban is, hogy munka közben hirtelen ezt a jelenséget produkálta, de akkor a HDMI kábelre gyanakodtam, és egy ki- és bekapcsolás meg is oldotta a problémát. Azóta próbáltam más kábellel, más számítógéppel, és most már biztos, hogy a monitor a hibás (a ki- és bekapcsolás nem segít már).
Ebből eldönthető, hogy mi a probléma, és hogy ez javítható vagy sem? Írtam már pár szerviznek, amit a neten találtam, de nem igazán kaptam választ. Gondoltam, rákérdezek itt, hátha látott már valaki ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG ( LH43QHREBGCXEN ) 108C Q-LED 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER ! AKCIÓ!
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest