-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Batman2 #5947 üzenetére
arra voltam kíváncsi, hogy pl. a régi Märklin (kékdobozos) vagy az új 72710, vagy a Viessmann 5547 jobb-e, esetleg a PIKO 55262?
az egyikhez drága/beszerezhetetlen a csatlakozó, vagy béna a műanyagdugója ezért nem annyira praktikus/ajánlott stb.nem szakirodalmilag, hanem használati/tapasztalati szempontból kérdeztem
elnézést kérek, tényleg totálisan félreérthető volt az eredeti kérdés, mivel nem tettem hozzá hogy elektromos váltók kezelésre gondoltam! egyébként annyira hülye vagyok, hogy a kézi váltóhoz is kapcsolópultot keresek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest