-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Batman2 #5916 üzenetére
Boldog új évet mindenkinek!
hátőizé, ennyire szofisztikált megoldásokra sajnos nem vagyok képes az eszközpark és képzettségbeli korlátaim miatt, mindenesetre nagy tisztelet az alapos tanácsért!!!
(persze nyilván nem sírnám el magam, ha lenne egy plug'n'play megoldás a LED-esítésre, de hát na...
)
most hogy már jó a mozdony, elkezdtem egy kisebb pályában gondolkodni, viszont ehhez még sínekre lesz szükségem.
a régi U-profilos sínekhez viszont sehol nem találok egy "kompatibilitási" leírást, hogy az újfajta rendszerben minek felel meg a régi.
egyeneseknél nem akkora gond, de ahogy elnézem a kanyarnál már nem mindegy. például ami nekem van, abból 4 szakasz tesz ki egy negyed kört, az új fajtából 3, de emiatt nem tudom belőni, hogy R1-2-x melyik kategória. (próbáltam mérni sugarat/átmérőt, de azt inkább hagyjuk...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest