- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Szemi & Emi #22781 üzenetére
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22781 üzenetére
Hagyd csak bekapcsolva nekik és a vízszintet figyeld. Én is alig látom a mi cicceinket inni, aztán valahogy mégis naponta kell töltenem fél litert.
Komolyra fordítva a szót, hagyd neki bekapcsolva 24/7 és máshol ne legyen neki kirakva víz aztán nézz rá a vízszintre 1-2 nap múlva. A mi macskáink este járnak rá leginkább, nappal tényleg ha egyszer-kétszer látom őket inni de éjszaka megy a fogyasztás rendesen.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22672 üzenetére
Acél verzióról nincs tapasztalatom. A műanyagnak ugye van a tetején egy ilyen “gomba kalap” cucc amin le tud folyni a víz gyönyörűen és emiatt a víz hangját abszolút nem hallani. At acél verzión ha jól emlékszem ez nincs és a virágról közvetlenül a tálcára folyik a víz, szóval kicsit tartottam tőle, hogy túl csobogós/hangos lesz pedig szívem szerint azt vettem volna én is.
Majd írjatok, hogy mennyire vált be.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22665 üzenetére
+Tsebacsi:
Flower fountain van nekünk (jelenleg 2 mert van 2 kölcsön cicc nálunk) és naponta a kettőbe 1L víz megy bele, ha nagyon meleg van akkor több. Ennyit iszik a négy macska jelenleg. Amiatt jó ez a kialakítás mert macskára szabható (virág teteje levehető, illetve az egész virág kivehető ezzel változatva, hogy kicsit/nagyon/egyáltalán ne csobogjon). Van amelyik a csobogósat kedveli jobban, van amelyik a simát.Mini szerintem ha csak egy macska van akkor elég lehet de én inkább a nagyobbat venném. Karbantartás szokott kérdés lenni, szóval elébe megyek. Heti egyszer meleg vízzel és szivaccsal átmossuk (macskanyál megragad azért) illetve havonta egyszer a szivattyút is átmosom + új szűrőt kap. Szivattyú átmosása amúgy egyszerű. Eleje lepattintható és egy szemöldökcsipesszel vagy ilyesmivel kivehető a forgórész, aztán csak át kell mosni egy kis kefével. Komplett nagymosás megvan 5 perc alatt.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22662 üzenetére
Pedig ivókút abból is a zöld/fehér Catit. Hidd el, nem lesz szobadísz. Mi macskáink se isznak csapból de az ivókútból ketten betolnak 8 decit egy nap alatt. Azt még azok a macskák is imádják amik menekülnek a víz minden formája elől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Megjelent a OnePlus 13T
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest