Új hozzászólás Aktív témák

• hadam98

senior tag

válasz Akelaus #29428 üzenetére

Mi számít jó tápnak? Van aki szerint csak nedves vagy nyers, száraz táp rossz. Van aki szerint a magas hús tartalom, gabona nélkül. De én inkább hiszek az irányelveknek, ami biztonságos. Sajnos nagyon kevés táp van ami megfelel a WSAVA irányelveknek, gabona nélküli pedig főleg. Amit tudni kell, hogy ami Magyarországon is kapható és minden féle választék van az árat tekintve a prémiumtól az olcsóbbig és mindennek megfelel az a Mars, Nestlé, Illetve a Colgate. Ezek teljesen biztonságos márkákat foglalnak magukba amivel semmi baja nem lesz az állatoknak. Ilyen egy Whiskas, Royal Canin, Purina termékek, meg még jó pár. Utána lehet olvasni mélyebben mit takar a WSAVA és miért fontos, hogy kövesse ezt. A nagy Taste of The Wild gabona mentes, jó ár-érték arányú táp, közben pedig a külső cégeknek akik kíváncsiak mi fán terem semmit nem oszt meg. Akkor hiába írja azt, hogy magas hús tartalom meg ilyenek, ha közben nem biztonságos maga a táp. Én nem etetném más tappal, csak kiváncsi voltam más mit ajánlana helyettük. A Mars dollármilliárdokat költ kutatásra, fejlesztésre és mindegyik márkájúk teljesen biztonságos. Igen a Whiskas nem prémium, de nem egy McDonald’s :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés