Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Helyzetjelentés, hogy nálunk mizu.
Holnap fogok kérni ivartalanításra időpontot. Rick és Morty is nagyon nő mint a gomba, már nincs köztük túl nagy súlykülönbség nagyjából 100g maximum. Viszont elképesztő, hogy mennyire megszerettek minket, folyamatosan nyalogatnak mind a ketten. Úgy olvastam ez azt jelenti, hogy a családjuk részének tekintenek ezért tisztítani akarnak. A macska szállítóba is közel maguktól mennek be és orvosnál sincs semmi gond soha.
Egy ideje csak macskutyáknak hívom őket , mert ha meghallják, hogy hazaértem és leparkoltam a ház elött azonnal kiül mind a kettő és bekísérnek. Ha kimennek a ház elé akkor is szóra azonnal bejön mind a kettő. Morty múlthéten átment szomszédba összekapott a kutyával aki felkergette a fára. A szomszéd szólt, hogy náluk van, készséggel mászott át a kezemre a fáról. Nekem ezek után senki ne mondja, hogy ezek az állatok nem ragaszkodnak. Érzem, hogy bíznak bennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ajkai ólomkristály
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest