Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 3L1T3

addikt

Helyzetjelentés, hogy nálunk mizu.

Holnap fogok kérni ivartalanításra időpontot. Rick és Morty is nagyon nő mint a gomba, már nincs köztük túl nagy súlykülönbség nagyjából 100g maximum. Viszont elképesztő, hogy mennyire megszerettek minket, folyamatosan nyalogatnak mind a ketten. Úgy olvastam ez azt jelenti, hogy a családjuk részének tekintenek ezért tisztítani akarnak. A macska szállítóba is közel maguktól mennek be és orvosnál sincs semmi gond soha.

Egy ideje csak macskutyáknak hívom őket , mert ha meghallják, hogy hazaértem és leparkoltam a ház elött azonnal kiül mind a kettő és bekísérnek. Ha kimennek a ház elé akkor is szóra azonnal bejön mind a kettő. Morty múlthéten átment szomszédba összekapott a kutyával aki felkergette a fára. A szomszéd szólt, hogy náluk van, készséggel mászott át a kezemre a fáról. Nekem ezek után senki ne mondja, hogy ezek az állatok nem ragaszkodnak. Érzem, hogy bíznak bennem.

“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés