Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    Kollektív reakció az utóbbi hozzászólásokra. :)

    Az összeállítás pofásan néz ki, de a cicavár ügyében tényleg érdemes körülnézni. Bizonyos magasság felett simán felborítják, ha nem elég stabil, ez ellen vagy úgy tudsz védekezni, hogy sarokba teszed és ha a cicc megugrik akkor csak a falnak b.ssza neki (viszonylag ritka, hogy a fal felé indulnak el nagy gázzal a :DDD) illetve én arra figyeltem, hogy az alaplapja minél szélesebb legyen. Szerintem nem érdemes spórolni rajta, mert egyszeri kiadásról beszélünk. Én annó 150€-t fizettem a 2m-es várért mert lusta voltam Amazonról/eBay-ről rendelni, de szerintem onnan fele annyiból meglett volna.

    Purina One tényleg jó, Yato is imádja. (Phülöp: Petenkoiratarvike-ben most 25€ a 64 darabos alutasakos nálunk, helyedben ránéznék, hátha. :) ) Mi alutasakost veszünk és szárazat is veszünk belőle de nekünk nem hagyja ott az alutasakos száraz részét, ezt erősen macska válogatja, de majd kitapasztalod. Annyi hogy váltogatjuk, hogy változatos legyen az étrendje. (Nem írom mire, mert egyrészt aranyárban van, másrészt nem kapható Magyarországon.) A Royal Canin felesleges pénzkidobás és a közhiedelemmel ellentétben nem olyan jók mint ahogy hirdetik. Nem feltétlen rosszak, de ha nem kell nagyon speciális cucc (vesebeteg cicc pl.), sokszor jobb minőséget találsz más gyártóknál olcsóbban. Azt tényleg csak akkor vennék még én is ha valami speciális cucc kéne, az alap "kiscica, nagycica, ivartalanított cica" tápjaik ár/érték aránya erőteljesen a nulla felé konvergál. A Whiskas meg egy nagy kalap... bénaság. :DDD

    Alomból nem nagyon tudom milyenek vannak most Magyarországon, de én a szilikonosat vagy kristályosat tudom ajánlani. A sima "kavicsos" is megteszi, csak az ilyenekből sokkal könnyebben el lehet távolítani egyrészt a cica ajándékait, másrészt az elhasznált almot is. Van olyan ami nedvesség hatására csomókba áll össze (ergó a csomó mehet a kukába, és csak pótolni kell, néha teljes csere), de azt nem mindegyik cica szereti.

    Mod.: Most néztem meg, hazudtam, Purina Gourmet alutasakost, nem pedig One-t.

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés