- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Igen teljesen rendben fogja a helyén a zár a pengét de egy kézzel gyorsan lehet nyitni. Ha finoman lazít az ember a közép csavaron akkor stabilitásból még nem veszít de villám gyorsan ki lehet pattintani. Az él tartóssága. Mit mondjak? Sulis voltam még anno és bulikon hegyeztem nyársat, azzal ettem amit értem, blankoltam és vágtam villanykábeleket meg minden fityfenét amit egy tini srác baszakszik a késével
A 6 év alatt azt hiszem 2x éleztettem. Persze borotválkozós elvárásaim sem voltak de a vastag penge miatt nem dobja el az élét könnyen mint a finomabb darabok.
Az extool meg valóban olyan ahogy leírtad. Van náluk jó is és silány is. Nekem egy racsnis prémium szériás készletem van még tőlük azt használom autó szereléshez és meg vagyok vele elégedve. Viszont a fázisceruzájuk a tecsós kapcsoló csavarjába is beletörött. A feje...
-
Rivaul
addikt
Hali. Anno iskolás koromba 6-7 évig hordtam egyetlen villanót magamnál. Nagyon imádtam, pedig egy olcsó kés volt. Mikor évekkel ezelőtt elhagytam akkor borzasztóan sajnáltam. Mindig mikor késes, piac, stb fele jártam akkor végignéztem hátha találok egy olyat. Neten is böngésztem sokszor mikor eszembe jutott de mivel nem tudtam se típust se semmit így nem is jártam sikerrel. Erre tegnap lemegyek a vidéki kis barkácsboltba és ott volt 1430 forintért életem kicsi szerelme
Ugyan két változat van. Az enyém pengéjének a vége kb 2 centibe fogazott volt de azon kívül minden hajszálra ugyan az. A sima penge sem zavar, egyből meg is vettem ennyiért.
Jó fajsúlyos darab. Rozsdamentes vastag penge. Full alu ház. Nagyon pontos és szépen megmunkált összeszerelés. Remélem ismét legalább 6-7 évig hű társam lesz, de igyekszek jóval tovább magam mellett tudni. Akit egy olcsó de nem gagyi és masszív kés érdekel az az extol kínálatában megtalálja számos oldalon gombokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Morrowind
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest