- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisa89
csendes tag
Több mint 10 éve van Gerber multieszközöm. Semmi baja. Nemrégiben vásároltam az "új" fajtából. A suspensiont válaszottam. Az bizonyult a legjobb ár/érték arányúnak. Interneten rendeltem meg (www.szerszamom.hu) oldalról. korrektek és gyorsak voltak. A vásárlás előtt bizonytalan voltam így hát kérdeztem a termékről. Részletes tájékoztatást kaptam. Ahogy néztem, gerber és fiskars árakban elég jók. bátran ajánlom őket!
-
jookomak
őstag
16k jó ár, olyan 23 körül látom webshopokban. Változatlanul kitartok amellett, hogy ez nekem kicsi lenne. A spyderco delicám pengéje 73 mm, és néha még úgy érzem, hogy elférne rajta +1 cm.
A sog-nál azt érzem, hogy egy victorinox bicska is el tudná látni a feladatot, és még van rajta ugye pár plusz funkció.
Dilemmában voltam, öcsém szülinapjára gondolkodtam, hogy kést vegyek-e, aztán végül is egy bicska mellett döntöttem. Jól fog jönni a több eszköz (sörnyitó).A mora-t igazából kések iránti szeretetből vettem, nem vagyok nagy természetjáró. De ha megyek, most már van mit vinni.
Itthon azért használom, dobozok, stb nyírására, és amellett a konyhában is megállja a helyét, köszönhetően a viszonylag vékony pengének.
-
Eagl3
veterán
Ez mire való és mitől fasza?
Azért kérdem, mert a közel jövőben én is szeretnék egy kést venni, a svájci bicskák és az ilyesmi kések között vacillálok mint amit te is linkeltél.
Igazából legfőképpen horgászatra használnám. A Victorinoxnak van is kifejezett pecás bicskája, de azzal pl. nehezebben vágok ki egy nádfalat mint az említettel. Viszont azon meg ugye van mindenféle funkció...MOD: Mondjuk ahogy nézegetem ezeket a SOG késeket, ezek inkább gyilkolásra valóak nem?
Pl. egy esti igazoltatásnál biztos nem örülne a rendőr ha elővenném a kesztyűtartóból.
-
Ybron
senior tag
Köszönöm a választ
Nem vagyok se rendőr se tűzoltó de még csak mentős se.
Úgy vagyok vele hogy bármikor jól jöhetnek a funkciói. Nem akartam olyat amin ezerféle dolog és kütyü van, nekem az már olyan "gagyis" hatást kelt. Nekem nincs szükségem olyanra pl hogy körömvágó, nagyító legyen a késen.
Szóval mindenképpen egy masszív kést akartam amivel akár fa ágakat is tudok fűrészelni, meg sose lehet mikor adódik olyan helyzet hogy autót kell bontani
Egyébként már megrendeltem, hamarosan kiderül milyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest