Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
16k jó ár, olyan 23 körül látom webshopokban. Változatlanul kitartok amellett, hogy ez nekem kicsi lenne. A spyderco delicám pengéje 73 mm, és néha még úgy érzem, hogy elférne rajta +1 cm.
A sog-nál azt érzem, hogy egy victorinox bicska is el tudná látni a feladatot, és még van rajta ugye pár plusz funkció.
Dilemmában voltam, öcsém szülinapjára gondolkodtam, hogy kést vegyek-e, aztán végül is egy bicska mellett döntöttem. Jól fog jönni a több eszköz (sörnyitó).A mora-t igazából kések iránti szeretetből vettem, nem vagyok nagy természetjáró. De ha megyek, most már van mit vinni.
Itthon azért használom, dobozok, stb nyírására, és amellett a konyhában is megállja a helyét, köszönhetően a viszonylag vékony pengének.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- Motoros topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest