- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Hogy jártam...
Tegnap sörözés közben feldobtam, hogy rendeltem egy svájci bicskát. Erre haverom mondja, hogy barom vagyok, neki van, nem használja és szívesen nekem adja. Na mondom fasza, biztos valami alap modell lesz, majd rádobom a kulcstartómra.
Erre ma jön át, hogy elhozta nekem a bicskát. Beállított egy ugyan olyan Victorinoxal mint amit tegnap rendeltem, csak nincs rajta olló... [link] ugyan ez a markolat, minden.
Alig volt használva, de azért már jó pár éves, kicsit koszos az illesztéseknél. Elviszem valami késeshez, hogy polírozza fel, élezze meg meg pucoválja nekem meg kicsit.Szóval most mondhatom vissza a rendelést.
-
mv
aktív tag
Mitől fasza?
Csak egy dolgot említek: minőség! Első osztályú anyagokból készült, kiváló penge (AUS-8), a rugós nyitássegítő már csak hab a tortán. Ja, és made in USA.
Emiatt egyébként sztem a magyar szabályozás miatt közbiztonságra veszélyes eszköznek minősül (rugós nyitássegítő).
A Flash I nem gyilkolásra való.
Egy nagyszerű, mindennapi zsebben hordásra kitalált bicska. EDC ha úgy tetszik. Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy mit szólnál a valóban veszélyesnek kinéző Flash II-höz, tantó pengével, vagy egy Aegis-hez? Majd 9 centis penge ...
Na ez már tényleg sok lenne egy magyar rendőrnek.
Egyébként a SOG kések abszolút ajánlottak, ha egy jó vadász, vagy túlélő kést keresel. A behajtható, nem fix pengés késeik is ajánlottak.
-
macikos
addikt
Erre szokták azt mondani, hogy a bicska az bicska, a kés meg kés. A bicska arra jó, hogy mindig nálad van. Huzamosabb használatra, vágásra viszont kés kell. Tehát vagy-vagy.
Amiket linkeltél, azok közül nem tetszik egyik sem! A fűrész fogazata nem az igazi. Nekem ilyen van: [link] Na ezen nagyon jó a fűrész, látszik is a különbség!
A Wenger New Ranger 57 tűnik még jónak. Azon viszont nincs olló és drágább is.
-
macikos
addikt
Ekkora méretben a fogónak semmi értelme. Akkor már vegyél valami multi-toolt. Az olló fontosabb, biztos többet használnád.. Nekem a Victorinox bicskámon nagyon jó az olló, sokkal jobb körömvágáshoz, mint egy kisolló.
runner 125: Jó, de neki egy mindenes kés kell
Egy jó fogású, masszív késsel is jól lehet vágni. Egy nagy bozótvágó meg inkább csak bozótvágásra használható.
Ezeket nézd meg: Leatherman multi toolok
-
macikos
addikt
Mi az, hogy gyilkolásra való?
6,3 centis pengéje van. Semmit nem szólhat ellene a rendőr. Ha az lenne ráírva, hogy killkillkill vagy levágom a tököd
akkor se lenne vele gond. 8cm-ig bármilyen kést viselhetsz, kivéve a pillangó és a rúgós.
runner 125: Miért lenne kevés nádvágásra egy 20cm-es pengéjű kés?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest