Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8644) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Közös rendelés folyományaként hozzám került egy ilyen kés: [link] az még nem biztos, hogy csak egy élezés erejéig, vagy nálam is marad, de ez most mellékes.
Ajánlom nektek, ha olyan kést kerestek, aminél kifejezett kihívás az élezése. :DDD Élezésre kaptam el, a gazdája maga se tudta hogy miért/mire rendeli, de biztos jó lesz.
Magán a késen látszik, hogy mennyire budget kategóriás, árához képest rendben van (olyan 10e körül volt, mindent egybevéve akcióban), annál többet szerintem biztosan nem ér. A kivitelén látszik a költségcsökkentés, a belső fém részek vékonyak, az egész késből lejön az, hogy az olcsóság volt a cél. Egy Spyderco-m van, azt mellé téve látszik, hogy nem egy kategória a kettő (persze árban sem). Nem emlékszem, hogy volt a kezemben olyan kés, ami ennyire életlenül jött gyárilag. Az összeszerelés minősége amúgy jó, és a nyitómechanizmus is jó, ezt a két pozitívumot el tudom mondani róla. A fogazott él, a penge kialakítása egyaránt nagyon nehéz élezhetőséget és erősen behatárolt használhatóságot eredményez. Sima élűben lehet, hogy megvenném kb. a 10e körüli árban gombászkésnek, de nem gombászok annyit hogy érdekes legyen, szóval ez inkább csak ilyen érdekesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.