Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris...
aktív tag
válasz
Flowtation #7273 üzenetére
Tudnátok javasolni pontos tömlőket meg az említett lábszelepet mindkét csatlakozáshoz?
Valamint ha jól értem a válaszokból, ezzel akkor direktben nem is tudnék locsolni, csak kigyűjteni a vizet pl. egy hordóba? Mert nekem csak olyan szivattyú jó, amelyikkel egyből locsolni is tudok. Ha ez ilyenre nem képes, inkább nem bajlódok vele.Ugyanitt másik kérdésem, hogy 6 fiatal leylandi ciprus miatt kéne most nagyon a víz. Csak nemrég vettem észre, hogy nagyon megviselte őket ez a nyár. Lassú, folyamatos, gyenge vízsugárra gondoltam a kútból, amivel esetleg még megmenthetném őket. Lehet, hogy már késő? Nagyon nagyon sajnálnám, de ha igen, akkor duplán nem bajlódok az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest