Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
"Nálam van csomó füves terület, a levágott füvet oda szoktam szétteríteni, ez kicsit macerás, de tripla haszon: nem szárad ki annyira a föld így kevesebb vízigény, nincs gaz, és tudom hová tenni a sok füvet. "
Ezt köszönöm! Lopom az ötletet, nálam folyamatosan szél van.Amúgy én attól szoktam tartani, hogy ha egy fa tövében (vagy bárhol) meghagyok egy adag levelet, akkor az bedunsztolódik és bepenészedik alatta, ami rámehet a fára és betggé teheti. Ez mennyire valós félelem?
-
justmemory
senior tag
A slagos locsolás ma már nem elég sajnos, igen. Tavaly vettem ilyet (ezerpárszáz forint volt, tömlőelem nélkül), ezt leszúrtam az ágyás közepébe, slag rajta, csak meg kell nyissam. De nyilván úgy a jó, ha automata és közvetlenül megy a növények tövére.
Nekem a füves területről - hiába nagy - nem gyűlik össze annyi, hogy takarásra használjam. Tavaly próbáltam. Egy idő után le kellett takarítani, gaz is nőtt - tény, nem annyi(ra) -, így maradtam a fekete fóliánál, ha már kaptam ismerőstől ingyé'
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest