Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nálam van csomó füves terület, a levágott füvet oda szoktam szétteríteni, ez kicsit macerás, de tripla haszon: nem szárad ki annyira a föld így kevesebb vízigény, nincs gaz, és tudom hová tenni a sok füvet. "
Ezt köszönöm! Lopom az ötletet, nálam folyamatosan szél van.Amúgy én attól szoktam tartani, hogy ha egy fa tövében (vagy bárhol) meghagyok egy adag levelet, akkor az bedunsztolódik és bepenészedik alatta, ami rámehet a fára és betggé teheti. Ez mennyire valós félelem?
-
justmemory
senior tag
A slagos locsolás ma már nem elég sajnos, igen. Tavaly vettem ilyet (ezerpárszáz forint volt, tömlőelem nélkül), ezt leszúrtam az ágyás közepébe, slag rajta, csak meg kell nyissam. De nyilván úgy a jó, ha automata és közvetlenül megy a növények tövére.
Nekem a füves területről - hiába nagy - nem gyűlik össze annyi, hogy takarásra használjam. Tavaly próbáltam. Egy idő után le kellett takarítani, gaz is nőtt - tény, nem annyi(ra) -, így maradtam a fekete fóliánál, ha már kaptam ismerőstől ingyé'
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Formula-1
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi