Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Szerintem van itt tényleges kockázat. Én kivágtam fákat, a bent maradt tuskón meg olyan gomba nő esős időben, ami a megmaradt fákat is megfertőzi és megöli. Kénytelen voltam betemetni az összeset. Itthon is azt látom a benti növényeknél, hogyha a földön hagyom a lehullott levelet, akkor elkezdik gombák kajálni. A kórokozók egy része ilyen, hogy alapból lebontó funkciója van, aztán néha túlzásba esik, főleg ha az élő növény le van gyengülve. Ettől függetlenül a talajeróziót kétség kívül akadályozza, ha letakarjuk, és a kiszáradástól is védi a talajt, ami kevesebb öntözést jelent. Tegnap olvastam olyat, hogy valaki fél méter vastagon terített szét lehullott levelet, és egy év alatt teljesen eltűnt és javított a talaj minőségén. Valszeg a giliszták húzták le. Állítólag minél vastagabban mulcsolsz, annál jobb, és időt kell hagyni neki, akár éveket, hogy kialakuljon egy egészséges élővilág. Szóval van ennek kockázata és haszna is, kicsit lehet úgy is nézni, mint egy befektetést.
-
justmemory
senior tag
Tavaly én is elterítettem a levágott füvet, de néhány hét után fel kellett takarítsam, mert az eredeti funkcióját már nem látta el. Nem azt mo dom, hogy dohosodott és penészedett, de majdnem. A veteménybe nem akartam ezt. De lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, mivel közben ugye locsoltam, kiszáradni nem tudott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest