Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
igy vagyunk most
minden otletet szivesen fogadok, hogyan essek neki -
Csabroncka
addikt
Én mucikámmal (a jobb oldali fáról beszélek) innen indultam tavaly, teljesen fel volt kopaszodva és száradva az alsó 5 méter a 2 méteres gazban 30 év aktív gondozásának köszönhetően, aztán kezelésbe vettem a dolgokat pár milka kicsengetése után, szerencsére új szomszédom is lett - kiviláglott.

A képek alapján is látod, hogy a gyerek az első
, de legalább jövőre meg tudom kóstolni milyen a cseresznye van rajta, annak tudatában hagyom meg.
Szóval a lényeg, hogy gondos sebkezelés és nyugalmi időszakban történő durva beavatkozás ellenére is szépen helyre lehet hozni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alumínium terasz tervezés - építés
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- Új Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL 11L 2 tartályos Air Fryer
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- TERMOTECH V40 MK06 méretben
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, de legalább jövőre meg tudom kóstolni milyen a cseresznye van rajta, annak tudatában hagyom meg.