- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Most, hogy úgyis ki van száradva a fél fű, így nem kár érte, délelőtt kiástam azt a két négyzetet ahol rendszeresen kiszárad, tudtam, h valami aknafedlap van a fűfelület alatt nem sokkal.
Basszus, találtam mindkettő alatt egy 3 m mély, föld alatti, zsalukővel kifalazott "aknát" Nem tudom még milyen szélesek zseblámpával kívülről nem látszott, de tippre van mindkettő minimum 2x2m alapterületű. Gondolom régi szennyvíztárolók lehetnek, de most már semmi szaguk sincs. Most lemászok valahogy, amíg egyedül voltam itthon nem mertem, a létra se nagyon fér bele. De később kell valami száloptika, hogy ha vannak bemenő-kimenő csövek, tudjam, honnan.
Agyalok mire lehetne használni, ha már itt van. Adná, hogy esővíztárolónak, csak ez pont a terasz + kilátásos kertrészen van, hülyén nézne ki itt valami szivattyúház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ
- Bluering Libra irodai forgószék
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest