Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13964) totron válasza User_2 (#13960) üzenetére


totron
addikt

Mondjuk ez a tehéntej még mindig nem tudom hogy hat, meg mire. Rendszerint alátámasztás és az arra való igény nélkül terjednek az okosságok, anélkül meg ember legyen a talpán aki kimazsolázza, hogy melyik vallás és melyiknek van alapja. A jó alapban (termékeny talaj) + jó genetikájú mag amikben hiszek, ezek kettőse kiad egy használható immunrendszert. Természetesen a gyakorlatban ezek nincsenek 100%-on, de törekedni lehet rá.
Az engedélyezett plecsnivel szerintem sem a természet, sem a szervezet nincs előbbre, szóval ezzel senki ne nyugtassa magát. Életszerűtlen lenne persze azt állítani, hogy vegyszeres védekezés nélkül megy - pl. egy szőlőtermesztés pár tőkeszám felett - a bajom sokkal inkább a nyúljunk azonnal a vegyszerhez kitapasztalás és gondolkodás helyett hozzáállással van. Ritka izgalmas pedig feltárni a mikrokörnyezet adta dinamikákat, alakulásokat.

(#13956) Stylewars_kp, Ha kikell kikell ha terem terem.
Ez egy jó hozzáállás - nem csak hobbiprojektek részére. Ösztönösen kergeti az ember a sikerélményt azért és ha ez párosul egy vegyszermentes elhatározással lesz indíttatás a biomódszerek finomítgatására is.

(#13958) ncc1701, azt hittem már elkapta valamilyen vész a tujákat, azért kell menniük, de akkor nem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.