- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnny82 #26525 üzenetére
Na voltam a márkaszervizben. Azok szerencsére nem sérülések voltak, hanem kosz, ami kézzel le is jött, a fehér javítás pedig a szállítás miatt ragasztószalag volt, ami szintén lejött finom dörzsölésre. Csak ugye én nem mertem kaparászni a 2 napos autót! 1 helyen minimálisan le van pattogva a festék, azzal foglalkoznak is. De most nagyon örülök, hogy nem egy törött, javított új autót vettünk!
-
válasz
DJ. Ru$y #26524 üzenetére
Igen, direkt nem írtam. És ez az új autó is azért lett, mert a korábbi autómat 6. alkalomra tudták megcsinálni garanciában (mondjuk azt 1 évesen vettem, de garanciával márkakerből). Végül jó lett az autó és beszámolták, én pedig vetem egy új autót, hogy a régitől megszabaduljak...
-
válasz
Laca1212 #26521 üzenetére
Ez az első új autónk... Nem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat.
Békéltető testületes ismerőssel beszéltem, várjuk meg mit mondanak a márkaszerviz karosszériaműhelyében, aztán ha nem egyezünk meg, vetessek fel jegyzőkönyvet szakértővel. De az biztos, hogy panaszt fogok írni a márkaképviseletnek...
-
válasz
mephi666 #26519 üzenetére
Nagyon gáz.
Tehát holnap bemegyek ahol vettem és vetessek fel jegyzőkönyvet. Vegyem fel a kapcsolatot a márkaképviselettel is? Van már hozzájuk közöm sajnos az előző autóm miatt. Vagy írjak a vásárlók könyvébe, vagy hívjak vezetőt?
mod: a 2 szemetelős képre biztos nem tudják azt mondani, hogy 50 km alatt sérült meg gondolom...
vagy azt se tudom mit kérhetek? Elemcserét, vagy pénzt vissza, vagy autócserét???
és az a vicc, hogy azért vettem észre, mert leszarta 1 madár és lecsapattam, akkor láttam meg közelről...
-
válasz
Atomantiii #26516 üzenetére
Szeged, nem Renault.
Csak nagyon közelről látszik a hiba és egyértelműen látszódik, hogy a festés a szar gyárilag. Meg van, ahol javítva is van. Messziről nem látszik.
-
Sziasztok!
Új autó vásárlása után 2 nappal vettük észre, hogy van, ahol hibás a festés (szemcsés) és javított is (belehúztak 2 kis csíkot). Természetesen nem lett átnézve a kocsi, mikor kigurultunk a kereskedésből. Ma emailt írtam nekik a panaszommal, holnap viszem be a kocsit, hogy nézzék meg. A márkakereskedés karosszériajavító műhelyébe kell kimenjek. Így holnap fog kiderülni, hogy mit mondanak, mi az álláspontjuk.
Azt nem szeretném, ha egy vadiúj autót azonnal fényeznének, nem ezért vettünk új autót. De a kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak? Mit érdemes ilyenkor tenni? Nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest