Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz dellfanboy #25986 üzenetére
Voltam időközben ügyvédnél.
Mivel már együtt éltem (10 hónapot) a házasság előtt a jelenlegi feleségemmel, így igényt tarthat az ingatlan felére. Ugyanis nem a házasság időpontja számít, hanem az előtte való együttélés. És itt most nem kell az, hogy regisztrált élettársak legyetek. Még az sem kell, hogy egy címre legyetek bejelentve. Csak életvitelszerűen együtt kell élnetek.
.
Annyi "kapaszkodóm" van, hogy az ingatlant részben családi örökségből származó pénzből, illetve édesapám által nekem ajándékozott pénzből vettem. Ebben az esetben viszont már így nem közös vagyon az ingatlan."I live in the weak and the wounded, Doc."
-
G@ben
addikt
válasz dellfanboy #25869 üzenetére
Viszont ismerve az embert valami kötelező jellegű szerződés kell, mert a szóban megegyezett dolgokat simán letagadja.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
herdsman12
őstag
válasz dellfanboy #25835 üzenetére
253/1997. (XII.20.) Korm. rendelet:
"Kerítés létesítésének elrendelése esetén a telek tulajdonosa (kezelője, használója) a telek homlokvonalán, továbbá – eltérő jogszabályi rendelkezés hiányában – az útról nézve a jobb oldali telekhatáron és a hátsó telekhatárnak ettől az oldaltól mért fele hosszán köteles megépíteni és fenntartani."
Helyi építési szabályzat miatt ez módosulhat, nekünk is van egy telkünk, ahol a bal oldali kerítés a miénk.
Nem feltétlen kötelező kerítést létesíteni, de szerintem a saját telkén építhet bárki, ha a szomszéd nem hajlandó. -
Árpi001
senior tag
válasz dellfanboy #25835 üzenetére
Nem hinném hogy tudjuk melyik ház számú szomszéd, melyik oldalt van neked.
Egyszerübb ha azt mondod hogy a front kerítés a tiéd, a tőled jobbra lévő a Te felelősséged a hátsó felesbe a hátsó szomszéddal, a Tőled balra eső meg a baloldali szomszédé...Legalábbis nálunk Pesten így van.
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz dellfanboy #25684 üzenetére
Nincsenek sajnos.
Nálunk terkoveztek 200m2. Ebből 40m bejáró.
Ki kellett volna számolni, hogy mekkora széles bejárót kell a 10/20/30 as terkoveknek, hogy jól jöjjön ki a fuga. Hát nem. Persze, hogy 1 cm híján rés maradt... Fél cm a fugaköz, mit vágsz oda be? Semmit. Most 1,cm homok van, persze folyamat kimossa az eső, belemegy a por, iszap.Pedig ezt azért tudni kellett volna szerintem.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
titán
válasz dellfanboy #25659 üzenetére
Ha nem a te kérésedre nyomtatják, akkor igen.
-
inf3rno
nagyúr
válasz dellfanboy #25659 üzenetére
Elvileg igen. Higiéniai okokból nem vonatkozik pl. fehérneműre stb.
Buliban hasznos! =]
-
n0rbert0
senior tag
válasz dellfanboy #25547 üzenetére
Azt tudom, de azt akarom, hogy az összes költség őket terhelje (pl. vissza szállítás), ha már ők hibáztak. Egyébként az lett volna a legjobb, ha azt kapom amit kértem és nem kellene plusz köröket futnom.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
szaszayanou
aktív tag
válasz dellfanboy #2194 üzenetére
kinyomtatni elég szokott lenni általában.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
tolts.hu
őstag
válasz dellfanboy #2015 üzenetére
Ilyen összeg esetén kb. mennyibe fog ez nekem kerülni?
Valamennyi százalokot le kell tenni úgytudom, plussz az ügyvéd díjazása.
Kb. mennyire tippelsz?www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest