- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-02-11 07:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
Tudom kényelmetlen, de ha nincs nagyobb akadálya, akkor tanúskodj és legalább az átverés összegét jelöld meg mint kárértéket.
Ha nem is érdekel a pár ezer forintod, minél nagyobb elcsalt összeg jön ki az ügy végére, annál több időt tölt rács mögött a gyökér.
Valószínűleg egy fillért sem fogsz látni abból a pénzből, mert már nincs meg, és a csalónak valószínűleg nincs semmilyen vagyontárgy sem. -
biker
nagyúr
-
G.I.JOE
senior tag
-
Vismajor01
addikt
-
biker
nagyúr
félig meddig nyilvános, ingatlanosoknak is van rálátásuk ilyenre, de nekik van saját is.
honnan jönnének a hírek akkor hogy hol mik a lakásárak, meg hogy átlépte az 1mFt-os átlagos m2 ár küszöböt bp-en már szinte minden, stb?De valójában az "áron alul" mint fogalom elvileg nem létezik, gyakorlatban azért bele lehet futni ellenőrzésbe, most annyira nincs pénz a kasszában, kell minden pénz
-
törölt tag
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
Theodorci
tag
Igen de semmilyen kommunikáció nem volt erről, nem volt munka aznapra. Én tudom hogy az egész rendkívül elcseszettnek hangzik, az is, nem ebből az egy sebből vérzik a munkahely. Inkább az lenne továbbra is a kèrdésem hogy minden nélkül kötelezhetik- e az embert arra hogy 19én dolgozzon?
-
asdf_
veterán
-
törölt tag
-
fecaga21
senior tag
-
t420s
aktív tag
-
AssAssynn
addikt
-
qdak
addikt
Az lesz holnap, csak úgy mégis mi akar lenni ez, fenyegetik az embert pénzbírsággal
Miért ? Mik a lehetőségek? Hitel van a házon, mit kell azon elismerni
Annyi fölös papírozás...
Nálam amit örököltem házat, az önkormányzat kiküldött egy papírt, hogy töltsem ki: ház, cím, hrsz mikor az összes adatot tudják
-
biker
nagyúr
-
Lauda
titán
Nem, hacsak a szolgalmi joggal rendelkező le nem mond róla/bíróság meg nem szünteti a szolgalmi jogot. Ha az áramszolgáltató áthúz a telked felett egy vezetéket és bejegyzi a szolgalmi jogot, onnantól fogva alá és x méterre a vezetéktől nem építkezhetsz például. Igen, a saját földeden. Ahogy nem építkezhetsz olyan helyre sem, ahol például vízvezeték fut a földben és arra a részre szolgalmi joga van a szomszédnak.
-
Lauda
titán
-
tomy86
addikt
-
gergo5991
őstag
x éven át nem voltak hajlandóak fizetni, most úgy érzem betelt a pohár, még más törvénysértések is fenn állnak ez csak az 1ik volt, igazából amiatt hoztam fel mert érdekelne hogy mi mindent kell milyen módon bizonyitanom ebben a konkrét ügyben..ezen kivül még kb 3 törvénysértés van amit bele akarnék foglalni a perbe..úgy van az ember hogy egy ideig elviseli megtűri ezeket a dolgokat, de most nagyon elszakadta a cérna, nem kivánok többet semmi felett szemet hunyni
az a baj munkaszerződésben heti 37,5 óra van, de van olyan hogy egész héten nem kell bemennem a munkába (mert nem volt munka, nem tudtak milyen munkát aznapra kiosztani - papiron persze bent voltál aznap munkában és kaptad a fizetést), és cserébe elvárják hogy az ember mindent is elviseljen, pld hogy aztán a heti 37,5 órát 2 nap alatt dolgozza le..csak minnél tovább hagyja magát az ember annál többet akarnak, és ezzel zsaroltak ,hogy most 1 hétig nem voltál bent, most akkor mindent is meg kell csinálnod és kuss a neved
-
tomy86
addikt
A közjegyző (ő intézi a hagyatéki eljárást) csak az örökösök által megadott infókból dolgozik. De esetemben még azt sem sikerült megoldania. Az általa kiállított hagyatékátadó végzésben csak a dátum volt helyes. Harmadszorra sikerült olyan végzést kiadnia, amiben csak kisebb hibák voltak. Úgyhogy az a biztos, aminek az örökös utánajár.
-
amargo
addikt
-
Piloss
őstag
Nem tudom sajnos, ennyire már nem lettem beavatva a témába, de sztem már az elején elakadt az ügy, valszeg az van amit Viperator is írt. Viszont az ismerős 99%-ban biztos benne hogy ki az elkövető. Esetleg a konkrét személy feljelentése és/vagy erélyesebb ráhatás a rendőrségre segíthet valamit?
Valamit mindenféleképp kellene csinálni, mert eléggé megviseli a dolog az érintett személyt, na meg ez így nem állapot h büntetlenül csinálhatják ezt vele. -
Viperator
őstag
-
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
-
LuckyL
őstag
-
saelin
veterán
A rendszer szerint van. Igényeltem is, de válaszban az jött hogy 21.12.31-el elévült. Ezért nem értem mi van. Az szja van túlfizetve ennyivel. Csak nem vágom hogy ha tényleg tavaly év végéig lehetett volna visszaigényelni akkor miért csak most értesítenek erről. Nem nagyon vannak a helyzet magaslatán.
LuckyL
Tudsz valamit!
-
weiss
addikt
Sztori vége az lett, hogy meg lett egyezve a taggal, mert bár az ügyvéd szerint nyert ügyünk van, addig nem fogjuk tudni eladni a telket, amíg nem rendeződik a helyzet, úgyhogy kb. a piaci ár negyede lett kifizetve. Ill. mint időközben kiderült, nagyanyámnak volt végrendelete, amiben mindent az egyik gyerekére hagyott a háromból, lesznek még izgalmak.
-
Davidkoma
tag
-
somewho
újonc
-
inf3rno
nagyúr
Pont erről olvasok, hogy a PTSD-s áldozatokkal elég beszélgetni az élményeikről, hogy te is "elkapd".
A vagyonadó azért frankó, mert örököltem részben egy ingatlant, amit talán 5o év múlva tudok használni, vagy akkor sem, annyi haszonélvezete van rajta mindenkinek. De gondolom amiatt is fizetnem kéne a vagyonadót a hatalmas nulla forinthoz konvergáló vagyonomból. -
mephi666
nagyúr
gondolom kérhetsz rá részletfizetési kedvezményt
amikor kb 15éve lakást vettem és kb 200k volt az illeték, akkor úgy rémlik 1.5évre megadták... kamat is minimális volt rajtaui: mellesleg úgy kell elfogadni az örökséget, hogy ezzel számolni kell... ha meg nem éri meg örökölni, le kell mondani róla
-
KROK640
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
asdf_
veterán
Én ha nagyon unatkoznék, akkor e-cegjegyzek.hu-n megnézném a valós címét, ha ott nem ez a cím van, akkor azt kinyomtatni, egy kupac küldeményt összegyűjteni, majd vagy elkapni a postást, hogy pecsételje meg mindegyiket címzett ismeretlennel, vigye vissza és többet ne hozzon, vagy bevinni a postára és előadni ugyanezt. Már ha jól értem, és az a helyzet, hogy mondjuk 6 emeletes házban, ahol emeletenként 3 ajtó van, a 9. emelet 40-be érkezik a problémás levél.
-
zsoltzsolt
addikt
-
Padisah
tag
Az az ablak állítólag 10+ éve ott van, állítólag nappali ablaka. Másik telken vele szemben növényeket termesztenek többek között kukoricát, ami akár 3 magasra is megnő. Így az az ablak nem zavarhat senkit. Szerintem megérne 3000 Ft illetéket, és 1-2 személyes megjelenést az önkormányzatnál, de keresni kellene az egyezséget.
-
Dende33
újonc
Megtörtént. Kettőből egyikük válaszolt is, hogy nyilván semmi sem történt.
Azért írtam itt is, hogy más is lássa ha válaszolnak, elég hasznos. Sokakat lehúznak, kb börtönbe tenném az embert, egész iparág épült rá.Itt részletesen le van írva minden, soha senkit nem pereltek, pedig több százan vannak csak akik a fórumba írtak.
https://easydns.com/blog/2019/09/16/fechner-law-of-germany-threatens-to-bring-criminal-complaint-for-shielding-client-privacy/
-
inf3rno
nagyúr
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A vagyonadó azért frankó, mert örököltem részben egy ingatlant, amit talán 5o év múlva tudok használni, vagy akkor sem, annyi haszonélvezete van rajta mindenkinek. De gondolom amiatt is fizetnem kéne a vagyonadót a hatalmas nulla forinthoz konvergáló vagyonomból.
amikor kb 15éve lakást vettem és kb 200k volt az illeték, akkor úgy rémlik 1.5évre megadták... kamat is minimális volt rajta