Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz MasterDeeJay #26311 üzenetére
Hol látsz tulajdonos adatokat, JSZP-n? [kép]
-
envagyok
veterán
válasz MasterDeeJay #26311 üzenetére
Nagyiparban űzik.
Keress rá a neten, tele van rémsztorival. -
mephi666
nagyúr
válasz MasterDeeJay #26292 üzenetére
biztos kiokosította valaki, hogy ebből akár lóvét is húzhatna még...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
biker
nagyúr
válasz MasterDeeJay #26287 üzenetére
az a baj, hogy a leírás alapján vagy az ismerős vagy a cégvezető vagy ha van munkavédelmis, az lesz a felelős.
Az hogy "saját felelősségre" nem tehető ki korlátlanul. Egy kalapácsra, fűrészre kitehető, de egy motoros berendezésre, pl egy körfűrész gépre, nem tehető ki, mivel a kezelőnek munkavédelmi oktatás kell a használatához. hogyan fogja a munkadarabot, hol a vészleállító, milyen ruházatban lehet használni, stb.
Ha ezt a gépet be lehetett kapcsolni anélkül, hogy meggyőződtek volna arról, a kezelő a használatára ki van képezve, akkor az lesz a felelős, aki ezt lehetővé tette.Ha egy kalapács lett volna, amivel a kezére ver egyet, akkor ő a hülye.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz MasterDeeJay #26039 üzenetére
Ha bement, de még nem kapta meg a gyereket (vagy legalább egy másikat höhö) akkor addig nem a szülő felelőssége. ez van leírva is. Miután az óvónő szólitja és a gyereket átadja... utolsó mondat
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
őstag
válasz MasterDeeJay #24698 üzenetére
nem beszéltek előéletről a riportban, ugyanakkor a kocsmárosnő is 14 évet kapott, aki a szalagot adta oda, meg egy másik is 12 évet aki lefotózta, nem hinném hogy mindhárman visszaesők lennének
én azt nem értem hogy aki nem vett részt tevőlegesen, az miért bűnrészes, miért nem csak segítségnyújtás elmulasztása miatt vonják felelősségre
biztos hogy van itt valami mert első és másodfokon is ezt kapták, de egyszerűen nem tudom felfogni ezt a dolgot[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
kw3v865
senior tag
válasz MasterDeeJay #16289 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat. Úgy tűnik a csávó tényleg a Photoclaim.com ügyvédje. Legalább is a photoclaim oldalán ő van feltülntetve, e-mail cím is egyezik. https://photoclaim.com/en/cease-desist-abmahnung-filipp-bickel-robert-fechner/
Először átverésnek gondoltam én is, de valószínűleg nem az. Nem a fotós saját oldaláról szedtem le a képet, hanem egy weboldalról, mely engedélyt kapott a tőle a fotók publikálására. Az internet archive wayback machine sajnos eltárolta a képet többször is. Ezen kívül bizonyíték lényegében csak screeenshot lehet, ami vicc kategória. Bárki tud bármilyen screenshotot hamisítani. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #16281 üzenetére
Köszi, hát muszáj lesz utánajárni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #16273 üzenetére
De nem értem még mindig Bocs.
Ha mindhárom lakás száma össze van cserélve, akkor, ha átírják a lakcímkártyámat arra, hogy a helyrajzi számmal megegyezzen(azaz akkor pont a mellettem levő lakás ajtószámát kapnám, ő meg az enyémet), akkor az összes többi lakásnak is át kell íratni, gondolom?Ez ingyenes amúgy?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #16270 üzenetére
Na ez is szép.
De várjál, ez a része nem világos:
"Nem kell foglalkozni a többiekkel, az esetemben a komplett tömb össze vissza van bejelentve. "
De fent meg azt írtad, hogy"Majd bevinni a kormányablakba hogy töröljék ki a hibás címet (ami alapján készült a lakcímkártyám) és új lakcímkártyát kellett csináltatni (mindenkinek aki ott lakik)"
E szerint én az Amper bővítést is rossz helyrajzi számra kértem. Mert ugye ott még nem tudtam, hogy melyik a helyes, pedig azt is elfogadták, már fél éve működik, alá is írtam stb.
Szóval nem értem most már végképp, hogy mivan.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Spet
addikt
válasz MasterDeeJay #16055 üzenetére
Adsz 10 millió forintot és én megígérem szóban, hogy visszafizetem
Ha megvan a tulaj címe (adásvételibe kell valamit bejegyezni ezzel kapcsolatosan), tájékoztatod róla a társasházat, hogy a fizetési megszólítással forduljanak oda (Siófok önkormányzata anno tőlünk szerette volna bekérni előző tulaj hulladékszállítási díját, mi feltettük a kezünket, és ráböktünk a címre ami az adásvételi szerződésen, hogy ott kopogtassanak), mert te sehol nem voltál még akkor a lakás tulajdonosa.
Ha nem értenek a szép szóból, akkor vigyék perre a dolgot, te tudod magad igazolni.
Egyébként az előző tulajdonost is felkeresheted nyugodtan az üggyel kapcsolatosan, hogy tudjon róla.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
válasz MasterDeeJay #16043 üzenetére
Mire hivatkozhatsz? Adás-vételbe foglalt időpontra. Esetleg tulajdoni lap bejegyzésre.
Hogy mit kellet volna kapnod? Házkezelőtől, házelnöktől házvalakitől egy 0-ás igazolást, hogy nincs tartozás a ház felé.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Veron
addikt
válasz MasterDeeJay #15974 üzenetére
Ezt a villanyórás megoldást már mások is javasolták. Viszont nem segít, hogy múlt héten személyesen küldtem el a francba, szóval az arcomat már ismeri.
Körbekérdeztem és az összes közvetlen szomszédja zavarja valamilyen módon. Most az a terv, hogy közösen felmegyünk hozzá és normális hangnemben elmondjuk mi van.
Tegnapelőtt a haverokkal dumalgattak a teraszon éjfélig, semmi extra tevékenység, de hát baromi hangosan vihogtak. Majd bulikázni mentek és reggel 6-kor, mikor hazajött, akkot elkezdett pakolászni, bevágta az ajtót, trappolt stb. Erre gondolom nem lehetne rendőrt hívni."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
válasz MasterDeeJay #15552 üzenetére
Közben rájöttem hogy az emag webshopja olyan mint az ebay vagy a vatera, azaz gondolom pont emiatt nincs semmi felelősségük arra nézve hogy milyen a termék amit oda felraknak.
Így a kérdésem tárgytalan, szerencsére nem rendeltem semmit. Le is van írva hogy nem az emagtól veszek hanem az adott cégtől ami ott fent van, és ha az külföldi akkor cseszhetem akár mi van.[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz MasterDeeJay #15373 üzenetére
Magyarország, így szeretlek.
-
válasz MasterDeeJay #15299 üzenetére
Fejlemény előző lakók kijelentése ügyében:
Szóval kormányablaknál nem engedték kényszer kijelentkeztetni (Lakcím fiktiválás azt hiszem) az előző lakókat mert nem stimmelt a lakcímem.
Helyi önkormányzathoz bementem és kértem hogy javítsák a lakcímemet, legyen egyféle a földhivatalnál és a kormányablakban meg az önkormányzatnál is.
Erre sikerült berakni a 9. emeletre. Tök jó, nem kell kijelentgetnem az előző lakókat viszont új lakcímkártya kell meg egy pár helyen át kell irtanom. Szóval a 10-en lakom de 9. emeletre leszek írva mert az alapító okirat számít. Ha ki akarnám javítani az egész tömbét ki kellene mindenki beleegyezésével az nem is tudom hány száz ember, nem örülnének nekem.
A szolgáltatóknál nem javíttatom ki, ott mindegy mi van, de azt ajánlották hogy a lakás biztosítónál mindenképpen javíttassam. A Banknál is mindegy mert szerencsémre úgy vettem fel a hitelt hogy földhivatal szerinti 9/39 ami természetben 10.emelet 39-es ajtó. Posta szempontjából mindegy mert a 39-es postaládába rakják a levelet, meg a postás úgyis tudja hogy a 10-en van a 39-es.
Na szóval csak új lakcímkártya kell és rendben leszek. Csak nehogy a 9-est nyomjam a liftben a 10-es helyett. -
drzozo
senior tag
válasz MasterDeeJay #15292 üzenetére
Lakcím fiktívvé nyilvánítása, irány a kormányablak, nem is értem miért javasoltak ilyen hülyeséget. Ott laknak? Nem. Akkor bumm.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MasterDeeJay #15294 üzenetére
lehet levelezni, meg idegeskedni rajta, de én nem tenném
ez már túl megy a jogon, inkább életvezetési tanácsadás
amin nem tudsz változtatni, azon kár idegeskedni
ha kitörlöd a lakcímét, akkor is becsengethet a rendőr, hogy nem e lakik mégis ott
éjszaka nem szoktak menni, inkább kora reggelcryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz MasterDeeJay #15292 üzenetére
konkrét hátrányod nem fog származni belőle, de kellemetlenség előfordulhat
pl fizetési felszólítások, levelek jönnek--ezeket beszéld meg a postással hogy elköltözött jelzéssel vigye vissza
-akár adhatsz is neki egy kis borravalót, hogy odafigyeljen, és akkor egy idő után nem fogják küldenivagy például rendőrség, végrehajtó keresi az iletőket a lakcímen
ha nem tudod a lakcímeket töröltetni, akkor viszont mást szerintem nem tudsz csinálni sajnos, egy idő után meg fog szűnni a gond magától
cryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz MasterDeeJay #15199 üzenetére
Szia!
Szerintem rossz oldalról közelíted meg. Maximum akkor kellene neked igazolni az eredetiséget, ha felmerülne egy célzott ellenőrzés során hogy nem eredeti. Na most mivel ottvan rajta a matrica, ezért ez fel sem merülhet.cryptot minden termékemért elfogadom
-
asdf_
veterán
válasz MasterDeeJay #14901 üzenetére
Nem, ha bemész a cuccra, akkor jogilag feltörted*. A júzer ISP-jénél tegyél panaszt, ők majd levágják a netről.
De amúgy winbox portot nem hagyunk nyitva, pláne nem hagyjuk default portszámon, hanem knock int használunk.* persze ha biztos vagy benne, hogy nyomtalanul tudsz nyomni egy belép, fw upgrade, factory reset triót (és emellett tuti, hogy a fw upgrade eltünteti a botnetes sw részt, mert van amikor ez csak full flash felülírással tűnik el) akkor hajrá (ez természetesen nem jogi tanács )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest