- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerkess
csendes tag
válasz
szab.tam #2909 üzenetére
Helló
Az lenne a kérdésem eladtam egy notebook-ot 13e ft-ért a gép üzembiztos állapotban lett postázva minden tartozékával együtt.A vevő megkapta majd irta hogy bekapcsol de nem ad képet vagy be sem kapcsolt mindenfélét.
Kértem nézesse meg valkivel aki ért hozzá hátha meg tudja mondani mi a gond mert az ö elmondásából nem igazán derült ki.Elvitte állitolag egy szervizbe ahol azt mondták döglött az alaplap és a ram is rossz??Nekem kamunak tünik lehet nem tert igényt a gépre elfogyott a pénze vagy vissza utalom és el sem küldi a gépet.
Nem tudom mi legyen elég ha azt ajánlom fel hogy küldje vissza a gépet ki javitattom és vissza postázom.Nekem ez a legbiztosabb ha nem hazudik és nem javitható a gép akkor vissza fizetem az árát.
Bár hangsúlyozom kétlem hogy elromlott.
Egyáltaln ki ilyenkor a felelős hiszen én állotom hogy üzemel ö meg hogy nem de hogy kinek a birtokában volt amikor meghibásodott az ebből nem derül ki.,tudom hogy 8 napon belül vissza kell venni de ennek is vannak gondolom feltételei pl ha bele ejted a wc be az egy napos telefonod nem biztos hogy kicserélik garanciába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest