Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
philoxenia #23090 üzenetére
A pénzéhességhez:
Az a baj szerintem, hogy mindent pénzben akarunk megmérni. Mennyivel vagyok jobb a másiknál: amennyivel többet keresek. Mennyit érek: amennyit el tudok kérni. Ezt is méregetjük és összemérjük, mint a ....)
Nem lehet valamit az árfolyama alapján értékelni. Vannak alul, és fölülértékelt részvények és hiába ingadoznak, a becsült valós értékük ugyanannyi.
Ha megbecsüllek, mint villanyszerelő, de holnaptól drágábban dolgozol, nem foglak téged jobban megbecsülni. Vagy ha az árfolyamod épp lemegy, nem foglak téged (mint embert, vagy a munkádat) emiatt lenézni. Szerintem ez a normális emberi viselkedés
Ha havonta 200ezerrel érek többet az utcaseprőnél, akkor őt én már hívhatom csicskának.Azért lenézett szerintem csomó állás (pl tanár), mert szarul keresnek. Pl abban, hogy ilyen kevesen választják a tanári állást többek között szerintem ez a lenézés is benne van.
Szerintem nem az a normális világ, ahol mindenki akkor húzza le a másikat, amikor tudja. Az élet nem egy capitaly, ahol mindig az húzza le a másikat, aki odalépett és annyival amennyit ér a telek/ház/szálloda. Tudom, hogy efelé megyünk, de ez szerintem nem jó.
Létezik kulturáltság, bölcsesség (nem okosság), szerintem ezeket az értékeket kéne előtérbe helyezni. Nem véletlenül lehet asszociálni az újgazdagról a bunkó, kultúrálatlan... szavakra. Nem a pénz a minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Házimozi haladó szinten
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest