Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
EMBEREK
KITALÁLTAM...bár csak elméletben még...holnap elvileg már BOLDOG Mini iPod tulaj leszek...
szóval mivel ugye már nem jár hozzá hálózati töltő...én azt hittem hű de rendes az Apple, hogy olcsóbban adja...ja hisz kihagytak a csomagból egy 8e pénzt...
DE A LÉNYEG...
az a töltő is USB-s...vagyis azt az áramot veszi fel ami a szabvány USB-n megy...tehát arra gondoltam...s van is egy itthon...vannak ezek az USB port 'szétosztók' ill. hogy is nevezzem...ami csinál több USB-t az egyből...
s ennek tápja is van...legalábbis amit itthon van annak igen...tehát csak eccerüen ebbe kell bedugni a USB kábelt s a tápot 220-ba...s már töltődik is
meg nem is egy olyan nagy darab, hogy ne lehetne esetlegesen hordozni...
meg mégse 8e valamennyi...
holnap kipróbálom ötletem s ha megy...ÖRÜLÜNK...legalábbis én tuttttti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest