- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
válasz
zlaboncz #199 üzenetére
Akkor gaz van, mert haver nem kapott hozza. Vett egy 4GB iPod minit es nem adtak neki halozati toltot. A boltos 4-5e penzert emlitette, hogy van, de az alapcsomagban nem volt benne. Atvertek szegenyt? Hol lehet emberi aron tokot venni hozza (utangyartott is jo)?
[Szerkesztve] -
Tas
tag
Udv!
Az iPod minihez alapbol adnak halozati toltot? -
abunaicer
csendes tag
Hi! egy olyan kérdésem lenne hogy tud valaki az iPodhoz letölthető progikat?
gondolok itt pl uj calendarra vagy bármilyen kiegészítésre, remélem érthető voltam -
zlaboncz
tag
Persze, rátolod USB-n, FW-n és sima meghajtónak látszik.
Z. -
zaba
tag
Skacok, ezt a kütyüt sima háttértárként lehet használni? Fotókat, fileokat rá lehet tolni akkor is, ha nem zenék?
-
sushi
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy pink minit kb. egy hete de még a régit , én az újabbat szerettem volna teljesen új csak felbontottam és kipróbáltam,hogy jó -e .Még a fólia is rajta van.Eladnám 60000 ft-ért. -
gergod
tag
Volt szerencsém meghallgatni egy ilyen kicsikét egy bose fejhallgatóval (potom 369 angol font volt a kis drága - mármint csak a füles) Háááát apááám az már igen. Az már szólt.
Egyébként valaki szidta itt vagy a sima ipod topikban a magyar boltot, hogy nem lehet kipróbálni. Elmondom angliában a nagy apple store-ban hogy van. Földszint 15 mac, csakhogy szinkronizálgathasd a saját ipod-odat. Emelet további 20 ipod - ipod mini - ipod photo kirakva, különböző fül és fejhallgatókkal (többek között a 100 ezer forintos Bose-is) többfajta sennheiser, saját füles minden. Minden gépen sokfajta zeneszám, hogy télleg ki tudd próbálni.
Ja, meg kb 33%-al olcsóbb is kint a mini mint itthon.
[Szerkesztve] -
Dravenstorm
tag
válasz
Dravenstorm #191 üzenetére
ill már nem a do not disconnect feliratot mutatja
-
Dravenstorm
tag
válasz
Dravenstorm #190 üzenetére
up
probléma még fenn áll, hogy H meghajotként felismeri de kb 10mp után a meghajto eltunik -
Dravenstorm
tag
up
-
Dravenstorm
tag
hello
most lett egy ipod minim. nagyon jo meg minden,
lenne egy gondom
mikor felraktam szoftver meg minden és mikor bedugtam usbbe ipod H: meghajto lett belole
ez idáig ok
de most rádugom és csak mutatja a win a tálcán hogy eszköz biztonságos eltávolitása
meg mikor bedugom az ipod kiirja a do not disconnect szoveget.
nem tudjátok miérlt van hogy nem adja be h ként?
szoftvert ujraktam akkor jo volt most reggel bekapcs gép és megint nem
én vagyoik a béna?
elore is kosz a helpeket -
Neck
veterán
Apple iPod Minihez ''Zokni''k eladók
Akinek van az tudja. Na jó ilyen kis tokok. Van egy pár darab, vadonat új, mert a tulaj vett egy egész csomaggal egyetlen egy darabért. Még ki se lett véve a csomagból. Ára 2000FT/db -
DJviolin
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudnátok olyan külföldön élő, amerikában, angliában, vagy németben élő magyarajkú kareszt, aki venne nekem Apple Ipod Mini Silver-t nekem, és ez mennyi lenne. Azért szeretném így, mert szeretnék pár rugót megspórolni.
Üdv:
DJviolin -
zlaboncz
tag
Nah meghallgattam. Furcsa volt a saját kis füldugója után
Ami ugye magában egész jól szól, de ehhez viszonyítva bizony eléggé vérszegény.
Szóval szépen meg tudja hajtani, mindössze annyi, hogy a leghangosabb állásban sem fültépően hangos, de ez nem (vagy nem csak) a nagyobb impedancia miatt van, hanem az EU-s iPod-ok hangerőkorlátozása miatt.
Hallgattam mp3-at, 128 és 192kbit-es AAC-t. Az mp3-akat nem én csináltam, így nem tudom, hog milyennek kellene lennie, vagy milyen lehetne, de már a 128kbit-es AAC is pariban volt a 256-os mp3-al. (a192-es mp3-nál egyértelműen jobb volt) A 192k-s AAC meg állatul szólt (persze a saját korlátai közt
Khirály :L
ZooLee -
GP-Sz
senior tag
-
GP-Sz
senior tag
Üdv!
A közeljövőben készülök venni egy Ipod minit és az lenne a kérdésem, hogy nagy impedanciájú fejhallgatókat próbált-e már meghajtani vele valaki? Nem mintha különösebben számítana, nem nagyon akarom a HD600zal használni, csak kíváncsi vagyok -
emelon
csendes tag
-
izaak
csendes tag
lenne 2 kérdésem:
- hol vannak Bp-n apple-boltok?
- ezekben lehet-e az ipod minihez hozzácsatolható elemtartót kapni? -
-
dodie
tag
Sziasztok! Igazából nem értem, miért van mindenki annyiért oda meg vissza az iPod-ért. Ok, azt aláírom, hogy könnyen kezelhető, meg felhasználóbarát, de megnéztem MM-ban, nekem a design-ja NAGYON nem jött be. Meg drága is!
-
Petes
tag
Mennyiért dobnak manapság egy ilyen iPOD-ot?
Nekem bőven elég lenne 4 Gb-os is, nem igazán vagyok képben a generációkkal meg hasonlókkal, mi a legkevesebb pénz amiért odaadnak egy ilyet?? Vagy várható árzuhanás vagy ezek olcsóbbá válása, mondjuk májusra? Köszi a válaszokat -
Gomez99
csendes tag
ja a szine .kék
-
Gomez99
csendes tag
Sziasztok.
A kedvesemnek vettem karira egy iPod minit.
De már meg is válnék tőle illetve Ő.
kb 1 hetes.kb 1 rát használta.persze egy év gari, még számlát is tudok adni.
Én 73-ért vettem 65 ezerért megválnék tőle. -
La Palma
csendes tag
Elvileg van még egy tipusa, amit gyárt, de a hazai katalógusokban nincs jelölve.
Nekem kettő is volt, egy MDR-A10-es és asszem egy A20-as vízálló sport kivitelű. Sajnos
mindkettő elhalálozott.
FELHÍVÁS!
HA VALAKI TUDNA ÖSSZECSUKHATÓ SONY FÜLHALLGATÓ BESZERZÉSÉRŐL VALAMIT?
AZT NE TARTSA TITOKBAN ÉS OSSZA MEG MINDANNYIUNKKAL!
Addi is Boldog- és iPod-ban gazdag Karácsonyt mindenkinek! -
Tangerine
senior tag
válasz
La Palma #168 üzenetére
Ja. Nekem is volt hasonló Sony-m, bár az sem volt összecsukható, én nagyon szerettem, mert szép hangja volt. Sajnos sokszor eltöröt, már agyon volt ragasztva, aztán nyugdíjaztam.
Nálam tervben volt a PX 10-es, de azt mondta a forgalmazó, hogy új típus, és még nem lehet kapni (szeptemberben) csak pár hét múlva. Azóta már lehet, hogy árulják valahol. -
Tangerine
senior tag
válasz
La Palma #166 üzenetére
Ilyenre gondolsz? Bővebben: link
-
La Palma
csendes tag
-
Tangerine
senior tag
válasz
La Palma #164 üzenetére
> Én már megtaláltam az iPod gyengéjét (pedig megrögzött apple-s vagyok)
- egyrészt nem tud egymás után szünet nélkül lejátszani két számot.
E cikk szerint Bővebben: link a Rio Karma kivételével semelyik sem tud gapless lejátszást. Nem tudom mennyire aktuális a cikk, de az én gminimet is beírhatják. Az sem tud sajnos.
> Régen a Sony gyártott összecsukható füleseket, de sajna ma már
nem. Pedig azok voltak az igaziak
Sennheiserben vannak összecsukhatók! Vegyél olyat, nagyon jól is szól. A PX 200-as biztosan összecsukható (én ilyet vettem), de asszem a PX 100-as is. Be lehet fordítani a hangszórókat, és a két szárát be lehet csukni. Összecsukva az ingzsebben is elfér. Sajnos kicsit drága, de én nem bántam meg, nagyon szép hangja van, bár kicsit halkabb lett. A 200-as 12e körül van, a 100-as 11e körül. Asszem csak annyi a különbség, hogy a 100-as nyitott (kihallatszik hogy mit hallgatsz/behallatszik a külső zaj), a 200-as zárt (a külvilág megszűnik).
-
La Palma
csendes tag
Én már megtaláltam az iPod gyengéjét (pedig megrögzött apple-s vagyok)
- egyrészt nem tud egymás után szünet nélkül lejátszani két számot. Ez olyan lemezeknél
kellemetlen, amelyeknél két egymást követő zenének szünet nélkül kellene mennie (pl. Mike
Oldfield lemezek nagy része)
- nem tudja a Crossfade Playback-et, ami az iTunes-ban egy kitünő cucc.
Rádió nekem nem hiányzik. A fülhallgatóval nem vagyok kibékülve. Nem a hangja zavar, mert az
remek, de én mindig utáltam az ilyen fülbedughatós cuccokat, mert kényelmetlen, nyomja a fülem,
egy idő után fáj és idegesítő. Régen a Sony gyártott összecsukható füleseket, de sajna ma már
nem. Pedig azok voltak az igaziak. -
Ghoost
tag
Na megint én vagyok észrevette már valaki hogy itunes programban amikor kiirja hogy xxx's ipod akkor olyan ipod ikont tesz ki mint amilyen szinű a rendes Ipodja, ezt észrevettétek??
ez nagyon jó apróság és nekem tetszik
.
-
Ghoost
tag
Halihó mindenkinek, öröm hírt kell hogy közöljek, a mai nap folyamán tulajdonosa lettem egy Kis mini-nek, még mielött valaki azt hinné nem Mini morisnak (azért azt is elfogadnám
) . Tehát egy Ipod Mini-nek, és háááát valami gyönyör én zöldet kértem és hát fantasztikus, a kezelése is nagyon jóóó , már apámnak is megy pedig ő nem szereti a kis kütyüket
de a mini már több időt töltött nála ma mint nálam
. Egyből küldtem rá a legujabb szoftvert és tökéletes, igaz a 4gb-ot még nem használom ki de szerintem 1 óra és rádobok mint földi jót. A külső borítása az aztán nagyon ellett találva, Asszem még egy remotera beruházok hogy ne kelljen mindig a zsebembe nyukálnom, de majd kiderül mennyire lesz szükségem rá. Azt még megmondhatná valaki hogy hogyan szinkronizál le az outlook-kal mert nekem nem sikerült rájönnöm, lehet felkéne túrnom a kis guid-ot
de most tuti nem fogom
. Ja és én a hangot olyan 80-85%on használom és szerintem az is elég, a 100%ék pedig már tuti azt már lehet használni buszon meg villamoson csak az a fárnya rövid firewire kábal
az lehetne még vagy 30-40cm-rel hosszabb). Hát most így ennyi
Üdv minden tulajnak és leendő tulajnak -
La Palma
csendes tag
válasz
zlaboncz #158 üzenetére
Az iPod-ról iPod-ra, vagy vissza a gépre másolás nem támogatott. Ez azért van így, hogy
megnyugtassák a kiadókat (azt mondom, jogos is). De szerencsére vannak okosok.
Bővebben: link
Itt vannak scriptek arra, hogy mindezt megtehessed. Ehhez viszont macintosh-sal kell rendelkezni.
De aki iPod-ot vesz, az más mac-es, vagy az lesz -
Ghoost
tag
Senki?
-
Ghoost
tag
hali, skacok lehet kábellel ipod és ipod között másolni lehet hülye kérdés, de erről még nem olvastam sehol ????( lehet azért mert nem lehet
).
Csak azért érdeklődök mert egy kedves ismerősöm felhíta a figyelmem hogy van sulinetben a kis picurka ipod mini , igyhát valószinű hogy arra fogjuk álldozni a sulinetes píztD
[Szerkesztve] -
mr._genya
csendes tag
ja és melyikhez van ilyen állvány? vagy tartó? vagy hogyishívják... amibe be lehet rakni, mikor csak az asztalon lenne.(mégse feküdjön el)
-
mr._genya
csendes tag
Nekem az a kérdésem, h mi a különbség a sima, és a mini között? mármint nem a kapacitásra gondoltam, hanem minden másra. Ja azt tudom, h a mini méretben kisebb egy picivel, de mivel tud kevesebbet?
a másik nagy kérdésem: bele lehet pörgetni a számokba? mert mondjuk egy 2 órás mixet nem akarok feltétlen mindig az elejéről kezdeni.... -
_cirmos_
őstag
ha maxilamlista apple-mérnök lennék, akkor az alját, illetve a gombokat is terpszínűre csináltam volna, illetve a képernyőre alapértelmezés szerint terepszínű hátteret töltenék. milyen dolog hogy lelövik az embert a dzsungelben csak mert egy-két folt kimaradt a szórásból az ipodján
-
divot
veterán
Egy ilyenre lehet, hogy beruházom.
-
neumanki
tag
aha, mostmár értem, h mért jó, ha az embernek van felesége
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Elkértem a feleségemtől a minit egy körre, és nekem hangos maxon, ugyanúgy, mint a 20GB-os. Még a saját fülesével is olyan 60-70%-ig élvezhető a hangerő, fölötte már inkább zavaró, a végén meg fájdalmas.
-
zlaboncz
tag
Sziasztok,
Van hallható különbség a 128 és 196 kbit-es AAC tömörítés között? Fent van az iTunes (nekem nagyon bejön) és jópár CDmet áttolnám AAC-be, de eléggé nagy a különbség méretileg a két kódolás között, és mivel mini lesz a nagy Ő (holnap) ezért számít a hely is. Asztali lejátszóként is fogom majd használni (MD helyett lesz rákötve az erősítőre) (Tényleg, nem akar valaki MD decket és lemezeket venni?)
Köszi, ZooLee -
divot
veterán
Ormándlaki kollégától megvettem az iPod minit (ezüst színű) a feleségemnek Mikulásra. Nagyon aranyos kis cucc, most valahogy olyan otrombának tűnik mellette a 20gigás.
-
Ormandlaki
csendes tag
Sziasztok
van egy vadi uj appl ipod minim eladó licit e-mailban
ormandlaki@t-email.hu
Ormándlaki Áron -
neumanki
tag
és emiatt nem is tudod használni?
-
Tangerine
senior tag
-
divot
veterán
válasz
neumanki #130 üzenetére
Jól döntöttél. Nagyon fogod szeretni.
Egyébként ha extra kütyükre vágysz, akkor érdemes a www.macbolt.hu-n megrendelni. Egri cég ugyan, de pld. Budapestre egy nap alatt lehozzák a cuccot. Nekem dokkolót szereztek szinte azonnal, pedig előtte már az összes fővárosi szaküzletet bejártam, és mindenütt azt mondták, hogy idén már nem is lesz. -
neumanki
tag
ja, 20gigás iPodot rendeltem, nekem a mini formája meg anyaga meg kinézete nem jött be, ellentétben.....na de ezt már írtam
-
neumanki
tag
hát gyerekek, legyen igazatok, én most rendeltem meg amazonon, 24én este remélhetőleg kezembe is fogom majd egy sennheiser px 200, vagy egy koss plug (vagy mind2
) társaságában, remélem tényleg igazatok van, és csak az amit probáltam volt halk, és a fülesem is szar volt amivel próbáltam
-
tropheus
csendes tag
válasz
neumanki #124 üzenetére
Hát fiúk lányok elhoztam ma a minimet
isten király a cucc. nem tudom ki mondta, hogy nem lehet magán az ipodon playlistet szerkeszteni. ez nem igaz
Hangerő:
Hát 15 éve hardcore walkmanes vagyok és soha nem szar cuccokat hallgattam, anno az első Sonym 30 ezer volt 1990-ben, ami a komplett havi fizetésem volt akkor, szóval nem vagyok kisigényű, de ez szól mint az állat, nem tudom, hol a limit, de nagyon szól a cucc.
Viszont azt tapasztaltam, hogy az igazi dinamikát, tiszta, magasat, mélyet azt plafon hangerőn adja le.
Úgy hogy Gopod felejtős.
Hát erről ennyit, barátkozunk és nagyon tetszik
üdv
Gábor -
neumanki
tag
azon kivül tényleg dicsérni való ez az apple, meg hogy ipod, meg hogy nagy cég, és megbízható, meg minden. De azért ez elég köcsögség, h se tok, se dok, se távirányító, se semmi....azért ennél lehetnének kicsit nagystílübbek is, kicsit pitiáner megoldásnak tűnik, h vegyél meg mindent külön. Ráadásul egy kis szar tok 10e forint :S miért? mert apple? anyátok...
-
Husky
aktív tag
válasz
tropheus #122 üzenetére
Szoftveres hangerőproblémára én általában hardveres megoldást szoktam javasolni.
A papírja szerint a Koss-féle ''The Plug'' 112dB SPL hangerőt gyárt 1 mW-ból.
Szerintem nem ilyen hangos, de tud fájni.
De ezt már írtam csak elsikkadt, így ígérem bedugulok, nem reklámozom többet... -
tropheus
csendes tag
válasz
neumanki #116 üzenetére
neumanki:
a volume limit-re itt egy szoftver
http://gopod.free-go.net/index_en.htm
amit nem tudok:
firmware verzió függő e
nem cseszi e szét a szoftverét..
De mások is azt mondták, hogy halk ezzel a rohadt volumelimittel
Én holnap veszem át a minimet, hát nagyon kíváncsi vagyok milyen hangja lesz. Továbbra is várom hátha valaki használta már ezt a GoPod-ot.
fórumokon azt írták ez a legjobb szoftver a volumelimit problémára (mivel több is van).
Hát ennyit tudok most.
üdv
Gábor -
divot
veterán
válasz
neumanki #120 üzenetére
Corner.
Egyébként kifejezetten szép az ezüst hátsó, előbb-utóbb leszokik róla az ember, hogy állandóan törölgesse, akkor beáll egy picit matt színre, mint egy cigarettatárca a harmincas évekből.
Azóta vettem hozzá iTalkot, hogy tudjam diktafonként is használni, de azt nem ajánlom, nem igazán vagyok elégedett vele. Viszont a dokk nagyon jó ötlet (az is vettem), ott áll az erősítő mellett, hazamegyek, csak beleteszem, és már megy is a Hi-Fi-n a muzsika. És tök jól néz ki a nagy hangfal mellett egy ilyen kis csecsebecse.
-
neumanki
tag
hát igen, én is így voltam vele, mondom nem kell nekem 20gigás, meg az sokkal nagyobb, azt tegnap vettem, h ácsi, az kemény 1mm-el vastagabb csak, és nem is sokkal nagyobb. És nagyon csinos, bár lehet, h a hátulját is ilyen kagylófehér anyaggal kellett volna...szép az az ezüst, de még kesztyűn keresztül is meglátszana az újlenyomatom rajta
-
neumanki
tag
én egy régi panasonic fülessel probáltam, ami mindnig is hangosabb volt más füleseknél. Szeretem hangosan hallgatni a zenét, de még 100%nál se volt az az érzésem, h hu de hangos, ez már fájna...
Ott vetted a Applecornerban, vagy külföldről rendelted? -
divot
veterán
válasz
neumanki #116 üzenetére
Nem tom neked milyen az agyad, de nekem a Sony fülessel 70%-nál már lötyög a fejemben rendesen.
Egyébként én is úgy mentem be a boltba, hogy minit veszek, de amikor láttam, hogy a 20GB-os se sokkal nagyobb, viszont elegánsabb, akkor hamar megváltoztattam a véleményemet. -
neumanki
tag
ja, még annyit akartam írni, h a menüje elsőre nem igazán jött be, bár ez szokás kérdése szerintem. De nem az a triviális felosztás volt, h balra-vissza, jobb-ra be a menübe, fel meg a le pedig a mozgáz le föl...
-
neumanki
tag
sziasztok!
Ma voltam az applecornerban. Hát mit mondjak, szerelem első látásraMár csak azt nem tudom, h a minit szeressem, vagy a 20 gigásat. Igazából mondva a 20 gigásba zúgtam bele, mert annál volt olyan érzésem a fogásánál, h hu, hát ez tényleg nem egy ''100 forintból összerakják a japánok, és 90e-ért eladják a hülye magyarnak'' gyártmány. Persze, a mini se ilyen, de valahogy a nagy....olyan ékszer stílusu, nagyon szép
Persze megint előállt a ''kedves vásároló 100% többet tud a termékről mint az eladó'' szituácó, de azért tudtak valamiket válaszogatni. De pl vicces volt, amikor az eladó csodálkozott, h ebbe tényleg 25 perc rázkodásvédelem van
Mind2-t a kezembe fogtam, és a nagyot ki is probáltam (saját fülessel). A hangja nagyon szép, a kinézete gyönyörű, beraktam zsebbe a nagyot, és még úgy se éreztem soknak, meg nagynak. Viszont volt 1 bajom. Ebbe tényleg benne van az eus hangkorlátozás (Erről se tudtak egy szót se az eladók, h mi ez), 80%-ra már azt mondtam, h jó, de a 100%-ra se mondtam volna, h rohadt hangos, szóval sehol sem volt az a 30+30mW kimenő teljesítmény, amiről kedvenc tesztoldalamon beszéltek, meg, h itt a fórumon írta valaki, h 40%nál tök jó....
SZÓVAL VALAKI ÍRJA MEG, H LEHET-E, ÉS HA IGEN, HOGYAN KELL KISZEDNI A HANGKORLÁTOZÁST BELŐLE, és hogy elveszik-e tőle a gari, vagy van-e bármi veszéje... -
divot
veterán
Ez milyen állat koppintás már...
-
divot
veterán
Az www.applecenter.hu oldalon található négy bolt mindegyikében vásárolhatsz sulinetre, de tényleg három hét az átfutási idő.
És hogy melyiket vedd? Nézde meg őket élőben, aztán döntsd el. A 20GB-os jó köztes megoldásnak, mert a 40-es már egy kicsit vastagocska, a mini meg ugyan kisebb, de hidd el, hamar kinövi az ember a 4GB-ot. -
str99
csendes tag
Jónapot!
Karácsonyra vennék magamnak egy iPod minit vagy egy 20 gigást, de nem tudok benne dönteni...végül is elég nekem a 4 giga, csak zenéhez kell...
Olvasgattam a topic első hozzászólásait, és rájöttem hogy jaaa, Sulinet, olyan is van. Tudja valaki hogy lehet-e még így venni iPodot, ha igen, akkor hol? (Ok hogy HDSys, de ők csak nagyker, nem?) Továbbá írta a topicinditó hogy várnia is kellett rá...mennyit? 2-3 hét alatt csak megjön, nem?
A válaszokat előre is kösz!
(esetleg egy OLCSÓBB, de HASONLÓAN JÓ alternatív megoldás is érdekel, de az Applet favorizálom) -
neumanki
tag
az iriver h120-ra is azt írja a manualja, hogy h jó sétálásra, és futásra. A creative meg azt írja, h kocogásra futásra nem jó. nem értem
-
Macc
aktív tag
válasz
neumanki #105 üzenetére
A iPod minihez van egy karpant, amire rarakhatod. Gondolom azert talaltak ki, mert a karon futas kozben nincs olyan eroteljes razkodasnak kiteve mint a derekadon, ha ovre lenne csatolva. Talan azt erdemes +ban megvenni hozza, es akkor nem hiszem hogy valaha is gond lenne vele...
-
neumanki
tag
ezt most találtam creative oldalon:
Can I jog with my Zen Micro?
You should not subject Zen Micro to continuous shocks, such as those that are likely to occur while you jog or run.
hmm, akkor most mi van? :'(
akkor most csak az iPod bírja, vagy mi? -
neumanki
tag
ja, és az Ipodhoz kell saját program a feltöltéshez, vagy felismeri a gép hordozható adattárolóként? meg hallottam valami kódolást is vagy mit... :S
-
neumanki
tag
a nagy Ipod hangminőségben, vagy menüben jobb, mint a Mini, vagy csak nagyobb a hdd-je? Mert ha igen, akkor tuti nem veszek nagyot, a 4giga bőven elég nekem...
-
neumanki
tag
most olvasom csak itt, előbb tettem fel a kérdést a másik topicban, h mennyire bírja.
És akkor szerintetek mit vegyek??????
Ipod mini v. Iriver h120 v. creative zen micro????
az ipod minibe mennyire körülményes kiszedni a hangkorlátot? elveszti a gariját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest