- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Na szevasztok. En ha nem is kocogok rendeltetesszeruen, azert mar rohantam vele eleget, es soha 1mp-re sem allt le a lejatszas. Egyszer leesett a hatara, akkorat koppant mint a haz, de semmi baja. A mini-t meg ugy hirdedik, hogy kocognak vele... szoval nyilvan ki is birja.
Ja es 32MB memoriaja van
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Tudtommal az iPodban 8MB-os memória van, tehát előbb ide írja be a dalokat, és ez jelenti a rázkódásvédelmet is egyben, hiszen amíg innen nem fogy ki az adat, addig nem kell hozzányúlnia a vinyóhoz. Amikor zsebbredugott kézzel mászkálok az utcán, én is azt érzem, hogy két-három dalonként pörgeti csak föl magát.
Egyébként vettem hozzá egy dokkot. Nagyon pofás a kicsike, ahogy ott áll az erősítő mellett, és közben fantasztikusa minőségben szól a zene. -
Husky
aktív tag
No azér' nem ilyen vészes a helyzet, a hordozható lejátszókat hordozásra találták ki, így kis sétától nem makkan meg. És a kocogást is bírnia kellene.
Régen láttam egy topikot assz'em a beszeljukmac.com-on, ott egy srác hegyi bicajozás közben lendítette neki az iPodját egy nagyobb kavicsnak, ahogy kiesett a zsebéből. Állítólag azóta is vígan szól, épp csak karcos lett ''kicsit''.
Ezen az oldalon meg bicikliről/kocsiból dobáltak ki iPod-okat, hogy megnézzék, mikor döglenek meg. bicikliről 40 km/h-t még kibírt, az 50 km/h autóból viszont már válóok volt --- Bővebben: link -
nyolc
csendes tag
Ja. Nem használt (fóliás), vadonat új. Mindennel, dobozban.
-
nyolc
csendes tag
Eladó egy iPod Mini (4Gb). 65000Ft. Érd. az email.
-
neumanki
tag
de ezt nem értem, akkor az ipod is ilyen??? akkor mi a halált szeret benne mindenki? mért olyan rohadt jó, h kicsi, ha utközben nem is lehet hallgatni?????
-
neumanki
tag
sziasztok!
ma voltam az iriver forgalmazonál. Azt mondta, h nincs rajtuk rázkodásvédelem, és hogy arra jó a merevlemezes, h elviszed egyik helyről a másikra, és ott hallgatod. Rákérdeztem a villamos után futás dologra, arra azt mondta, h abba tönkre is mehet a vinyoja...szóval ennyit a merevlemezesről -
neumanki
tag
valaki írja már meg, h ezzel mi a helyzet:
Ha mondjuk futok a villamos után egy merevlemezes meghajtóval, akkor az lehet, h közben tönkre megy?
Mert pl az iriver manualjaba írják, h fizikai sokk hatására bad sector keletkezhet, de scandisk felismeri :S na de kösz, ez mit jelent? milyen fizikai sokktól lehet ilyen? Meg egy merevlemezes lejátszónak a sétálás pl már fizikai sokk, amikor pufferből kell olvasnia? -
tropheus
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, remélem pár napon belül személyesen tapasztalom, hogy nem halk a mini
-
Husky
aktív tag
Vagy nem merik felvállalni, vagy egy átlagos kocogás során a beépített hdd saját cache-se is elbír annyit amíg adathoz tud jutni a fej (egy microdrive/laptophdd jóval jobban tűri a bulit mint egy hajlékony és nagy cd lemez)... szóval ha nem légkalapács-operátor vagy, nem biztos hogy egy merevlemezes lejátszónál sokat számít a rázkódásvédelem...
-
neumanki
tag
''Dettó ugyanúgy, mint a sima CD lejátszókban.
Csak míg egy sima CD-nél egy perc rázkódásvédelemhez 10 mega memóriát kell előre megtömni adattal, egy 128kbps-es mp3-ból 10 percnyi zene fér be ekkora helyre.
Tehát a rázkódásvédelem hossza a lejátszó RAM-méretétől függ.''
Akkor valaki mondja már meg könyörgöm, h egy iRiver H120-ba mennyi memória van, mert erről sehol nem ír senki, se arról, hogy mennyit bír!!! :'( -
ub3r
csendes tag
én a Pod-ommal a gyári fülest használom... és nagyon meglepodtem, hogy milyen jo... es tenyleg
nem halk... soot... a trolin mellettem a multkor a srac is hallotta / gondol, mert ''tátogta''a
szöveget ott mellettem/
Szal nagyon cuki a kis ketyere -
Husky
aktív tag
Tipp: Bővebben: link
-
tropheus
csendes tag
Köszi, hát majd kiderül, elvileg jövőhéten megkapom.
amúgy szoftveresen hiába hangosítom fel az mp3-akat, ha maga a lejátszó limitálja a hangerőt, de majd meglátom tényleg.
csak azért érdekel mert sokat bkv-zek és ott én a walkman-t is plafon hangerőn hallgattam már eddig is...
üdv
G -
Husky
aktív tag
-
neumanki
tag
valaki meséljen már, hogy a merevlemezes mp3 lejátszókban hogy müködik a rázkódásvédelem!!! Az iPod minire 25 percet írnak, az iAudio M3-ra 12 percet, a Creative Zen Micro-ra, illetve az iRiver H120-ra meg semmit. Akkor most ez hogy müködik, ha nem úgy, mint cd lejátszónál?
-
tropheus
csendes tag
Sziasztok, úgy néz ki egy ipod mini boldog tulajdonosa leszek napokon belül
Körülnéztem a témában már sokfelé, a következő gondom lenne.
Az amerikai szabvány miatt a hüjék leszabályozták az ipodok hangerejét, találtam a neten egy GoPod nevű progit amelyik ezt kiüti a firmeware-ből és akkor szólni fog rendesen elvileg. Van ezzel valakinek tapasztalata már? Tudtommal több szoftver is forgalomban van erre a problémára de ez a legjobb állítólag, mivel ez véglegesen megoldja a gondot, nem csak a következő újratöltésig mint más progiknál.
Ja és az applecornerben azt mondták, hogy az új szoftverre nem működnek ezek a hackek, ez igaz? Mert a GoPod readme fájlban nem írják, hogy verziókorlát lenne.
szóval minden segítséget megköszönök
üdv
tropheus -
neumanki
tag
de akkor msot mit csinál egy rázkodásvédelem egy merevlemezen meghajtóban?
Meg az alapján amit leírtál, akkor most mi? Ha mondjuk futok a villamos után egy merevlemezes meghajtóval, akkor az lehet, h közben tönkre megy? -
Raymond
titán
Miert nem lehet osszehasonlitani ? Nem akartam ilyen szajbaragosan leirni, gondoltam rajossz magadtol, de ha nem hat itt az oka:
Egy CD lejatszonal vagy egy Mp3-akat tamogato CD lejatszonal azert kell a razkodasvedelem, mert ha nem lehet az adatokat leolvasni a lemezrol a lejatszas megall. Ez vilagos volt neked is ahogy a hozzaszolasokbol tunik.
Egy merevlemezes vagy microdrive-os lejatszonal ennek semmi ertelme - ha eljutsz arra a pontra hogy a mediumrol nem lehet leolvasni az adatokat a merevlemeznek annyi - a lejatszot reklamalnod kell, mert a merevlemezben levo medium fizikailag megserult...Egy masik oka lehet meg ha csak a filerendszer serult meg es egy scandisk tipusu muvelettel rendbe lehet hozni, de ezen a razkodasvedelem szinten nem segit. A merevlemezeket (es microdrive-okat) nem razogatasra talatak ki. Ennyi lenne. -
neumanki
tag
''Meg a razkodasveledemhez - nem hasonlithatsz ossze egy CD lejatszot egy HDD vagy Microdrive-os mp3 lejatszoval - nem ugyanaz.''
mért ne lehetne? az egyik optikai, a másik mágneses, de a probléma ugyanaz, h forog, és nem tudja követni rázkodásnál a vonalát, ezért előre memóriába olvassa, és ez jelenti a rázkódásvédelmet. Akkor mi a különbség? -
Raymond
titán
'' Viszont szerintem nulla basszusa nem volt, kiemelője nem volt, cska equalizer, az meg nem nagyon segített a dolgon...nem tudom, h azóta ez megváltozott-e vagy még mindig ilyen. Meg hogy a többi mp3 lejátszók hogy állnak ehez a basszus témához''
A Zen Micro nagyon szepen szol es ha meghallgatod rajossz hogy a basszussal sem lesz ott gondMas fulesek vannak hozza nem azok amik a regebbi MuVo vagy Zen-hez voltak. Es ha valamiert nem volna eleg, ott az EQ is, ami nem kamu.
Meg a razkodasveledemhez - nem hasonlithatsz ossze egy CD lejatszot egy HDD vagy Microdrive-os mp3 lejatszoval - nem ugyanaz. -
neumanki
tag
ja, azt akartam kérdezni, h akkor most az Zen Micro-nak, vagy az iPodnak van jobb hangja.
Én például azon csodálkoztam régen, amikor az iriver diskman-em volt, hogy mindenki dicsérte már akkor is, hogy milyen jó a hangjuk. Viszont szerintem nulla basszusa nem volt, kiemelője nem volt, cska equalizer, az meg nem nagyon segített a dolgon...nem tudom, h azóta ez megváltozott-e vagy még mindig ilyen. Meg hogy a többi mp3 lejátszók hogy állnak ehez a basszus témához. Én csak arra emlékszem, h 5-6 évvel ezelőtt a 20-es panasonic wlakman-embe ezek nem ilyen kamu dolgok voltak, ha ott bekapcsoltam a basszuskiemelést, akkor annak tényleg volt is basszusa... -
neumanki
tag
''A razkodasveledelem nem egeszen ugy mukodik ahogy elkepzeled, ugyhogy az altalad vazolt gond nem johet elo''
Iriver Imp-350-es diskman-em volt, betölti előre memóriából, és onnan olvasta. 6 perc után megállt és kész futás közben. És ha jól tudom, az összes így működik
Épp ezért nem értem, h most a creative zen-nél mi van? Mert a HDD-seknek alapból kell lenni rázkodásvédelmi memóriájuknak, különben nem bírják. Az iPod minire írtak 25 percet, az iAudio M3-ra 12 percet, szóval akkor elv ilyet a creative-nál is fel kéne tüntetni, DE NEM ÍRNAK SEMMIT
utánajártam a line-in dolognak. Az irivereknél találtam olyat, h a Line-In bemenetre be lehet állítani, h külső mikronfon, vagy tényleg Line-In. Csak kérdés, h tényleg szépen tud-e külső mikrofonnal. Még iAudio cuccokon találtam Line-In bemenetet, de ott nem írták, h azt lehetne külső mikrofonnal használni. -
Raymond
titán
A razkodasveledelem nem egeszen ugy mukodik ahogy elkepzeled, ugyhogy az altalad vazolt gond nem johet elo. Egyebkent ahogy divot is irja, futashoz ne HDD vagy Microdrive-os lejatszot vegyel, ezek erre nem alkalmasak.
Ha egy Line In bemenetre mikrofont dugsz azzal nem sokat ersz el, mivel egy mikrofon nem tud lne in-t meghajtani - a felvetelen nem lesz semmi. Persze ez csak akkor igaz, ha a mikrofon nem egy preamp-al ellatott, mert ha igen, akkor a felvetel torvenyszeruen jobb lesz mint a beepitett mikrofonnal. -
neumanki
tag
na de mit jelent az, h rázkódásvédelem? mert az h 12 perc, vagy 25 perc, azzal én nem érek semmit se, mert nem 12 percig, meg 25 percig akarok futni, ha futok
ezért adtam el az iriver cd lejátszomat, és mert szépen bírta 6-8 percig
azt kész, fel is adta....
Szóval akkor most mi?
más:
In-line jack-el rendelkező mp3 lejátszóknál, az in-line jackba mikrofont dugok és úgy veszek fel beszélgetést, nem a vacak beépített micromikrofonnal, az úgy rossz lesz? -
Raymond
titán
Zen Micro: magad is leirtad mennyivel tobbet tud, ehez meg jon egy beepitett mikrofon is es SZVSZ nagyon jol nez ki. Az hogy melyik nez ki jobban szemelyes preferencio kerdese, szerintem nem lehet olyan egyertelmuen kijelenteni hogy a ''Mini a legszebb a vilagon'' stb. A hangzasa egyertelmuen jobb - ezt tobb helyen olvashatod a weben, vagy ha meghallgatod magad is rajossz
Egyebkent a hozzaadott fules eleve szepen szol. A razkodasvedelemhez annyit hogy ugyanugy van benne cache mint az eddigi osszes Zen lejatszoban, ugyhogy siman birja ''barmeddig''
Ja, a radiobol is tudsz felveteleket kesziteni.
-
divot
veterán
Döntsd el, hogy mire van szükséged. Ha kell a rádió, akkor olyat. Ha diktafonként is akarod használni, akkor semmiképpen ne az iPod minit, mert tudtommal az iTalk ahhoz nem csatlakoztatható.
Ha viszont a legszebb, legkisebb, legjobban kezelhető kütyüre vágysz, akkor egyértelműen az iPod.
Azt viszont ajánlom, hogy ne vedd kézbe a Mini-t, mert ha megteszed, akkor el is dől, hogy mit vásárolj. Gyönyörűszép a kicsike.
Ja, és természetesen mindegyikben van rázkódásvédelem. -
neumanki
tag
sziasztok!
Ipod Mini v. Creative Zen Micro-t vegyek? Az iPod vékonyabb, viszont a zen cseréhető aksis, sokkal tovább bírja, nagyon a tárhely, meg rádió is van. A Zen-be is van ilyen hangerőkorlát?
Az iPod-ról itt sok mindent olvastam, h ilyen enyéni dolgokat csinálnak vele, hogy saját fejhallgató, meg kódolja a számokat vagy mi. Ezek igazak?
Ja meg a legfőbb kérdés. Az iPodnál írják, h 25 perc rázkódásvédelem van. Szerintetek ilyen a Zen Microba egyáltalán nincs, vagy csak nem írták oda? Mert nekem az lenne jó, ha simán bírná bármeddig....
Szerintetek melyiket vegyem?
Üdv. Balázs -
Fade_Away
őstag
rázkódást: futást, bringázást, hogybírják ezek az Ipodok?
-
divot
veterán
Ma voltam az AppleCornerban, és erősen ingadoztam, hogy mini, vagy nem mini. De mivel a 20GB-os is olyan kis aprókára sikeredett, végül azt vettem.
Na most már csak az a kérdés, hogy elméletileg nem kötelező az iTunes progival feltölteni mp3-al. De akkor hogyan másként? Mert ha csak úgy áttolom intézőben, az szart se ér... -
dr42
tag
ipod tulajoktol kerdeznem, hogy kb mennyit bir az ipod akksija(mini es a sima 4.0-as).
vki kerdezte amerikai modell toltojet. baratom most vett onnan es gyarilag adnak hozza atalakitot, szal mukodni fog. -
Leslie1
csendes tag
Hello Srácok!
Ravasz kérdésem a következő: Lejátszás közben lehet keresni másik nótát? ( másik könyvtárban a... 456 ikat) A lejátszót nem zenehallgatásra szeretném használni, hanem zenei alapok mennének róla. A számok sorrendje ezért az adott pillanatban dől el. A dal végén megáll és nem játsza a következőt? Mert ugye ez sem kívánatos színpadon.
A 20 G s változat mennyibe kerül és hol lehet kapni?
Ha tud valaki segítsen!
Leslie1 -
jeromos
csendes tag
kösziköszi
-
_cirmos_
őstag
úgy tudom tölt usb-n keresztül is. gondolom hálózati töltő is jár hozzá, nézz utána. ha ámerikából jön akkor értelemszerűen az ottani hálózathoz passzoló dugója lesz.
na, megnéztem, szólj az ismerősödnek hogy küldjön ilyet is:
Bővebben: link -
jeromos
csendes tag
lenne egy kérdésem hátha van itt olyan szakértö aki tudja.
na szoval mivel én csoro vagyok nem adok ki 75000-t egy ipod minire ezért haverom megveszi nekem amerikában és átküldi ide. a kérdésem az lenne h akkor a töltön amerikai villák lesznek vagy van rajta rendes is? meg ugy halottam h tölthetö usb 2.0-n is igaz ez? vagy esteleg kell vennem valami átalakitot? (ha van ilyen?)
elöre is köszi a választ -
SLi
tag
Sztem az iPod egy feeling
!
Letisztult egyedi design,amiből sugárzik a precizitás
Szóval,ha mindez megfogott, akkor ugyis iPodot fogsz venni.
Csak a Sulinetesre vigyázz,mivel kb 3 hét mulva kaphatod(a nagy külföldi igények miatt) meg a minidet,mivel előrendelni kell. De ez nem 3hét kb 4-5 hét,a reálisabb. -
_cirmos_
őstag
köszi a véleményt!
engem is egyedül az aksi dolog aggaszt, és ami igazán beleférne ennyi pénzért az egy nyavalyás fm-rádió. megnézem a nagyobbak árait, de egyenlőre csak minit találtam sulineteset. btw rettenet igénytelen a sulinet oldala, nem lehet termékek szerint nézni, csak boltok szerint, ergo ha keresel valamit akkor nézd végig az összeset. no comment. ez csak azért zavar mert az illatő aki csinálta az én adómból kapta a fizetését.
-
SLi
tag
Nekem kb 2 hónapja van iPod (blue)minim,amit németoból szereztem kb 64K-ért ujjonan. ELég sokat vaciláltam,hogy megéri-e vagy sem.
Szerintem a design az kiváló. A menü kifejezzen jó,a playlsit is jó. Amit adnak hozzá fülest,az is egy tök korrekt darad,sőt a fehér szinét előbbb utobb meg lehet szokni,és akkor már nem azavró
Visszatérve, az a 4GB zenére,mp3 ra bőven elég.Ső,pont jó is.De ha pl:azon akarunk tárolni cuccot kevés. A mási kamit hiányoltam,lehetne rajta vmivel több és jobb játék,illetbe szines kijelző,a konkurencia rájött erre. Vhogy zavaró ebbe na színes világban,de ha ugy nézzúk a célnak bőven megfelel. A vinyó hangtalan,max bootolásnál lehet kisebb hangot hallani,de ahhoz is füll kell. A gombok,egyáltalán nem kopnak. Egyedül, a fülesrw,ha rárakjuk a kis fekete 'zokinját'',akkor hamar lekopik a fülesen a jelölés. Másik dolog,akisival vigyázni kell,ha kiirja hogy lemerült,de mi vandálok vagyuk, és ennek ellenáére ujra meg ujra bekapcsoljuk,akkor szépen nem fog reagálni semmire,se gomb se semmi,sőt usb 2.0 kábelre se,mindaddig,amig nem kap a hálózati töltőröl áramot.
''Napi használat'' fel se tünik,kényelmesen elfér a zsebben,az övcsipesz pedig tökéletesen rögzit. Összeségében én nagyon meg vele elégedve. Kicsit fáj,hogy a Creative kb ioylen ártban kicsit többet ad tartalomra,de designban sztem messze iPod. Minőségben pedig 1értelmű.Csak arra leszek kiv,hogy az aksit mikor kell cserélniAhogy figyeltem:8 óra az kicsit kamu, kb 5-6 óra.
Szerintem Sulinetben bőven megéri ráádolzni,amugy már kicsit elgondolkodtató 20GB os bátyusa,ami ''alig'' kerül többe(persze ha GB / árban számolunk).
iPod 4 ever!!!!! -
divot
veterán
1Gigiásra
Nem csak 1.5 és 4Gigás van?
Szóval én nagyon szerettem, mert szépen szól, és elfért az ingzsebemben is. Negatívum, hogy kicsit halkan szól, mert valami európai hallásvédelmi akármicsoda miatt leszabályozták, ez azt jelentette, hogy a 25 fokozatból 22-23-an hallgattam, bár a feleségem szerint én ordíttatom a zenét, szóval lehet, hogy ez másnak már sok lenne.
Viszont a gyári fülest érdemes azonnal lecserélni, mert nem egy nagy szám. Mondjuk én ebben is elkapattam magam a KOS-al, szóval lehet, hogy az sem olyan rossz.
Ha nem piszkálod a lejátszás sorrendjét, akkor 10 óra körül tart ki az akksi. Ha állandóan piszkálod akkor olyan 6 óra.
Kezelése egyszerű.
De kérdezz nyugodtan. -
-
divot
veterán
-
divot
veterán
-
_cirmos_
őstag
a fóliából nem vehettem ki (hát igen, tessék csak megvenni nyolcvan ezer jó magyar forintért, de a fóliát leszedni elötte, esetleg KIPRÓBÁLNI
, áh nonszensz...), de egészen aranyos, tényleg nagyon pici, és érződik rajta hogy nagyon korrekt módon van összerakva, pöpec kis ketyere
.
nem mondom melyik bolt volt ez, de majd elnézek egy másikba is, ha jól tudom a raktár utcában is van egy.
de ezen a sulinetes b@sz@kodáson nagyon ki voltam akadva, legalább 20-30 ipod mini volt a polcon, de ha sulinetest akarok akkor az apple magyarországtól kell rendelni, és hiánycikk, és sok-sok hét mire megjön, és miért nem veszem meg simán, puszira az csak 72k bruttó (aszondja olcsóbb, mikor sulienttel kijövök 40k alatt) hát valami nagyon nem stimmel ebben az országban. azt már kezdem megszokni hogy a büdös életbe sose nem lesznek rendes utak, de hogy minden eladó hülyének néz és le akar húzni, ráadásul nem is ért ahhoz amit árul, hát ilyen csak nálunk van az fix...
jó nagyon az aláírásod
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
ma voltam apple boltban. ezek is olyan sutyik, nem értenek semmihez. nem találta a csaj az árlistát neten (sulinet), meg nincs bemutatódarab, szóval elég magyaros... ja, és a poclonhalomba áll az ipod mini, erre azt mondja hogy a sulinetesre várni kelll néhány hetet. de ha kp-ra venném akkor lenne rögtön. nem világos ez számára, ők a pénzt megkapják midenképp.
-
MoP_FX 57
őstag
Errol jut eszembe valaki mondjon lecci egy alternetivat az iSync-re.(termeszetesen windows ala)Hogy tudjak vegre irni a Kalandarba
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Vegre van egy ipodos totyik
-ezert gyorsan meselek egy tortenetet errol a csodalatos eszkozrol:Multkor csontra lemeritettem szegenyt s amikor radugtam a gepre toltire lattam ,hogy azt az idot mutatja amikor lemerult es kikapcsolt,mondtam nagyszeru majd beallitom.Erre 5 percre ra ezt veszem eszre ,hogy leszinkonizalta magat a windowsrol.Ennek de orultem.
-
Raymond
titán
Akkor lepj feljebb ide:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
köszi a véleményt! az aksi dolog azért eléggé aggaszt, hiszen nem egy olcsó dolog másikat venni ha mondjuk 2 év múlva megadja magát... ez a füles kérdés is érdekes, kár hogy nem lehet saját fülest csatlakoztatni ár, mint minden més ilyen dolgon. a legjobb az lesz ha elmegyek egy boltba és meghallgatom.
egyébként meg up! -
Steroid
tag
Hi all!
Büszke tulajdonosa vagyok egy ezüst Ipod mininek! Nagyin imádom, de ezt a véleményt más Ipod tulajok is biztosan osztjákMéretébe nem nagyobb mint egy hitelkártya, elég könnyű, ha nincs más a zsebedbe csak az ipod nem is érzed h. nálad van e
Rengeted kiegészítő program van hozzá amit nem a Apple csinált és még az Itunes -t sem kell hozzá használni, egyébként alapból kodolja az mp3makat de lényegtelen egy programmot untig elég használni a szinkronizáláshoz, és kezeléshez! USB2 Interfészen vagy Fireware Porton csatlakoztatható mindkettö benne van a dobozba alapból, és töltheted 220rol vagy ha rádugod a gépre akkor is tölti alapból. HA nincs USB2 öd visszafelé kompatibilis holott azt irta a használati h. nem
De egy hónapja még azzal használtam. Az akksija na igen, attól függ h. sokat Szkreccsel e a vinyó tehát ha folyamatosan keresgélsz a számok között, vagy mindig máshonnét nyomod a számot akkor olyan 5 órát bír ha egymás után mennek Playlistbe a számok akkor olyan 8-9 órát azér kibír, nem mondom h. mindig elég de hát ez van! Egyébként ügyes kis progival Winamp Playlisteket is simán lehet másolni a ''minire'' Nekem átlagba USB-n 4 mega/seccel nyomatja ami nem kevés
Még egy dolog ami olyan nagyon érdekes a fülhalgató minősége, most tudniillik h. Európába levan szabályozva a hangerő mert h. itt ez a Szabvány, és alapból maxon halgatva nem mindig elég hangos bár lehet én vagyok a süket már de mindegy, most kilehet venni belőle a korlátot és akkor olyan lesz mint Amicsba, de szerintem ezért halt be az első pár fülhalgatom amit Appleék szó nélkül cseréltek
De mindenesetre minőségbe lehetne jobb a füles mert már halottam jobbat, de ugye ez is azért van h. vedd meg 10 ezeré a jobbat, amit tényleg és jobb és azt is az apple csinálja, de normális körülmények között teljesen jó
Ennyi jutott elsőre róla eszembe!
-
_cirmos_
őstag
én meg régóta szeretnék egy mp3-lejátszót, de eddig sose nem jött össze szegény cirmosnak...
. cd-párti voltam, de mivel egy rendes iriver cd-lejátszó 30k felett van sokkal jobban megérné egy ilyen alma, még ha ki is van harapva belőle egy pici
a maradék kérdésekre tudna valaki válaszolni? -
_cirmos_
őstag
úgy rétem hogy 70-75k a rendes ára, ebből lehet leírogatni a felét.
77.100 Ft a listaára:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
üdv mindenkinek!
tervezgetem hogy veszek egy ilyen ketyerét sulinet keretén belül, úgy egész emberi ára van (~35k). érdekelne minden vélemény, tapasztalat, és van néhány dolog amiben nem vagyok biztos:
1.a sulinetes cuccok kötött árasak, vagy mindenki annyiért adja ezeket is amennyiért tudja?
2.ipod-ra lehet sima mp3-at feltölteni vagy van vmi védelem benne a warez dolgok ellen?
3.tényleg szar az aksija az ipodnak?
4.most hogy kijött az új generáció (a fényképnézegetős), nem lehet hogy picit olcsóbb lesz a többi?
mindenkinek előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest