Sziasztok
a következőt szeretném valahogy elérni:
adott Honor 20, legfrissebb minden
-lehetőleg Nova launcher legyen: nekem fontos, hogy az alapképernyőn legördítve a gyors beállítások+értesítések gördüljenek le, és ne a kereső akármi, ezt úgy tudom az alap launcherrel nem lehet
-fontos lenne, hogy lehetőleg számozott notification badgek jelenjenek meg az appokon, akkor is ha az értesítési sávból már kitöröltem a notit
a problémáim:
hát az első adott, az alap launcherben a gördülős dolog nem megoldott, és valamiért a gmail appot nem látom a badge-k listájában, arra nem tudom rávarázsolni + nyilván eltűnik a többi badge ha eltüntetem az értesítést. tudom hogy ez vmi notfication api miatt van
emiatt feltetettem a nova prime+tesla unread kombót ami az előző telefonomon csodálatosan működött. Itt azonban teljesen random hajlandó csak működni, néha teljesen jól ott vannak a pöttyök, néha meg eltűnnek és egy napig nem látszik semmi, aztán megint ott vannak.
A fentinek gondolom vmi energiatakarékos beállítás lehet az oka, de nem tudok rájönni, hogy mi.
Van valami ötletetek?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.