Hirdetés

2019. október 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Nagy Honor topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#501) Black_Raven válasza Takvan (#500) üzenetére


Black_Raven
(addikt)

Biztos vmi román olcsósitott verzió.:D de ha ott sem volt akkor telepitsd fel a linkekről mert nincs rajta.:)

[ Szerkesztve ]

..Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#502) kali válasza Takvan (#500) üzenetére


kali
(legenda)

Mi a régiókódja a készülékednek?
A Build-szám értékében olvashatod, a végén van zárójelben.
Amit itt hivatalosan forgalomba hoznak, annak C432.

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#503) Takvan válasza Black_Raven (#501) üzenetére


Takvan
(tag)

A letöltött apk-t sikerült telepíteni, el is indul, majd kipróbálom. :C
Köszönöm mindenkinek a segítséget. :R
Nem hiszem hogy országonként más-más rendszert raknának rá, de nem igazán értem. Kicsomagoltam, és én állítottam be mindent az elejétől. Jött is egy frissítés mindjárt az elején ami települt is. A készülék COL-L29. Az EMUI is és a az Android verzió is 8.1.0. A Build 8.1.0.148(C432). Megnéztem a garancia érvényességét a weben a megadott linken is, a telefonon is, és mindkettő 2020.10.03 -ig érvényes garanciát írt.
Szóval mintha minden rendben lenne. Vagy mégsem? :F

kali: Igen C432

[ Szerkesztve ]

(#504) Black_Raven válasza Takvan (#503) üzenetére


Black_Raven
(addikt)

Biztosan rendben van. Valószinűleg az amúgyis törölhető appok hiányoznak valamiért, de semmi gond, amire szükséged van, feltelepited és kész. Eu-s a telefonod.

..Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#505) kali válasza Takvan (#503) üzenetére


kali
(legenda)

Akkor az rendben van.
Lehet, hogy gyári visszaállítás után alapban megjelennének a kívánt alkalmazások.

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#506) Prowler válasza Takvan (#503) üzenetére


Prowler
(aktív tag)

Appgallery-ban keress rájuk, onnan tuti le tudod tölteni őket.

Csend van, megyek az úton, nem szólnak hozzám. Nincsen szeretőm, nincsen ágyam, nincs hazám. De bárhol járok, nekem mindenütt ugyanúgy jó. Én, a nyughatatlan világcsavargó.

(#507) Takvan válasza Prowler (#506) üzenetére


Takvan
(tag)

Hát ez az, hogy ott sem találtam.

(#508) Takvan válasza Black_Raven (#504) üzenetére


Takvan
(tag)

Hmmm... hiába sikerült telepíteni, nem működik. Nem küld jelet az infra. Letöltöttem egy sure nevű távirányítót, az működik, tehát nem a hardverrel van gond.
Ami kicsit furcsa, hogy azt hiszem kedden (2018.11.13) rendeltem, pénteken(16) kaptam meg, a garancia pedig 2020.10.03 -ig érvényes.

[ Szerkesztve ]

(#509) Black_Raven válasza Takvan (#508) üzenetére


Black_Raven
(addikt)

Ez érdekes, keress apkmirroron lévőt.Igaz én sem a gyárit használtam, már amelyik telómban volt infra. Akkor lehetne vissza küldött példány is. Nem volt ott hogy refurbished? mert a gari az eladás napján indulna. Azért lehet "akciós" Tényleg kéne egy Factory Reset, akkor kiderülne mi ez. De előtte menteni. Lehet nem is tudnál bejelentkezni utána..

[ Szerkesztve ]

..Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#510) Micsurin válasza Takvan (#508) üzenetére


Micsurin
(veterán)

Akkor az újracsomagolt lesz szerintem. :(
H8-cal is volt ilyen pl Euronicsból, ott majd 6 hónap hiányzott. :Y

"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: Pümpe Nexus 9, Huawei P8 > Honor 8 > Huawei P20

(#511) Takvan válasza Micsurin (#510) üzenetére


Takvan
(tag)

Főleg 64GB-os készülékek mellet volt olyan megjegyzés, hogy "Felbontott raktáron", de ennél nem. Meg nem is láttam semmi nyomát, hogy fel lett volna bontva. Mondjuk a doboznak csak az egyik vége volt leragasztva a forgalmazó címkéjével, azt én vágtam át, de máshol nem látszik ragasztás, vagy sérülés nyom. A telefon körbe volt fóliázva, nem látszott ujjlenyomat vagy hogy valaki kibontotta volna. Bár lehet csak alaposan letakarították?

(#512) Black_Raven válasza Takvan (#511) üzenetére


Black_Raven
(addikt)

Az bontott volt. A garinak napra stimmelnie kellene.Most néztem a sajátom, a HiCareban ugyanaz mint a gari papiron.

[ Szerkesztve ]

..Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#513) Takvan válasza Black_Raven (#512) üzenetére


Takvan
(tag)

Amit észrevettem, megnézve pár kicsomagoló videót, hogy nekem a dobozban lévő papír tasakban nem szilikontok volt, hanem garancia kártya, meg kis többnyelvű kézikönyv amiben magyar leírás is van.

(#514) Micsurin válasza Black_Raven (#512) üzenetére


Micsurin
(veterán)

Dettó H8, de a HiCare napra pontosan a T-Mobile számlával és a gari papírral pariban van.

@Takvan: Az bontott volt akkor. Ha hibátlan igazából nem nagy gáz.. gari van stb, nem nagy veszteség ~10nap. De én pl pont ezért nem csípem az Alzat és EMAG-ot... :(((

[ Szerkesztve ]

"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: Pümpe Nexus 9, Huawei P8 > Honor 8 > Huawei P20

(#515) Takvan válasza Micsurin (#514) üzenetére


Takvan
(tag)

Pontosabban kb. 1 hónap és 10 nap. Ez nem is hat meg annyira. Egyébként hibátlannak tűnik a készülék, bár mindent még nem próbáltam. Viszont nem tudom hogy akkor a gyári appok közül még mi hiányzik és honnét fogom tudni pótolni, mert eddig az okos vezérlővel próbálkoztam, de nem jött össze, a party módot egyelőre nem tudtam letölteni sem. Talán nagyon fontos dolgok nem hiányoznak. Nem tudom egy alaphelyzetbe állítás segítene-e, mert szerintem onnét indult. Tehát bekapcs után ország választás, stb.

(#516) kali válasza Takvan (#515) üzenetére


kali
(legenda)

Ha számlád, jótállási jegyed van a telefonhoz, akkor nem kell különösebben foglalkoznod azzal, amely dátumot kiír a weboldal...stb., mert rád nézve nem az a mérvadó, hanem a vásárlás/átvétel tényleges dátuma, amit a kapcsolódó iratokkal tudsz igazolni.

[ Szerkesztve ]

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#517) Takvan válasza kali (#516) üzenetére


Takvan
(tag)

Ahogy néztem a 2 év garanciát az Alza intézi, tehát a számla dátumától indul, csak kicsit furcsállom. Főleg az alkalmazás hiányokat.

(#518) pogi1 válasza Honor_HU (#480) üzenetére


pogi1
(csendes tag)

Tisztelt Honor_Hu!
Tisztelettel kérdezném hogy sikerűlt e megoldást találni a Honor 10 Magyar nyelvű felhasználói útmutató ügyében?

(#519) Takvan válasza Takvan (#517) üzenetére


Takvan
(tag)

Csupa jó hír! :DD
Gyári alaphelyzetbe állítás után megvannak a hiányzó alkalmazások, okos vezérlő is tökéletesen működik.
Telefonon beszéltem az ügyfélszolgálattal. A garanciaidő eltérésre nem tudott mit mondani, de a számla dátumától él. Mivel az Alza -tól rendeltem azt mondta a garanciát nem tudom itthon érvényesíteni. Kb. erre számítottam az Alza -n olvasott infok alapján.
Viszont 3 perc múlva felhívott ugyanaz az ügyintéző, hogy jobban utánanézett, és igaz hogy Cseh nagykerből származik a telefon, de mivel hivatalos viszonteladó így Magyarországon is érvényes rá a 2 év gyári garancia.
:C
Hogy őszinte legyek nem szívesen küldtem volna vissza.

Szóval pillanatnyilag elégedett vagyok a telefonnal és az ügyfélszolgálattal is. :R
Remélem így is marad...

(#520) pogi1 válasza Takvan (#519) üzenetére


pogi1
(csendes tag)

:C

(#521) zsida.kornel


zsida.kornel
(tag)

Sziasztok!
Valakinek már sikerült a 4G+ -t feléleszteni a Honor készülékén? Huaweieken van egy beálítás a mobilhálózatok/haladó fül alatt, honoroknál ez a beálítás nincs ott, a Honor magyarországtól azt az infót kaptam hogy ettől még működnie kell, csak a Honor telefonok nem támogatják a manuális ki-be kapcsolgatását. De nekem ott sem megy 4G+ hálózaton ahol mindenki másnak igen. (Honor View 10 (c432)/Telenor HelloData) valaki valami ötlet?

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#522) kali válasza zsida.kornel (#521) üzenetére


kali
(legenda)

Szia,

Tudja és kezeli, de nem mindig jelzi ki külön a 4G+ hálózatot, akkor is csak 4G jel van bizonyos esetekben, ha épp 4G+ hálózaton lóg a készülék.
Régebben minden esetben jelezték külön a 4G+ hálózatot a megfelelő Huawei/Honor készülékek, de aztán változott a dolog szoftveresen, az ok elég összetett, szolgáltató függvénye is, hogy milyen hálózatok vannak összefogva és miként.
Nekem Mate 10 Pro volt (a feleségemnek View 10 van jelenleg is), tettem bele Vodafone SIM kártyát, kijelezte a 4G+ hálózatot, 2CA-n mértem 110 Mnps-ot, aztán a Telekomos SIM kártyával csak 4G kijelzés, de valójában 3CA 4G+ hálózat (ami csak a Telekomnál van, ők már sok helyen összefognak három sávot, a többi szolgáltató csak kettőt maximum), amin mértem 300 Mbps feletti sebességet (tettem is be róla képet a Telekom mobilos és a telefon topikjába).
A fentiekből látszik, hogy nem arról van szó, miszerint a telefon vagy a Telekom nem tudná a 4G+ hálózatot, mind a kettőnél adott a gyakorlatban, csak a kijelzés nem valósul meg hozzá a telefonon, mert más módon és értékekkel van összevonva a hálózat (nem csak az számít, hogy eltérő 800, 1800 2600 MHz, hanem az is, miszerint azoknál hány MHz a sávszélesség, 10, 20 MHz...stb.)
Bizonyos Huawei telefonokon az LTE nagy sebességű mód kapcsoló adott, de az nem a 4G+ hálózathoz kell, hanem a valóban gyors, Cat16 és Cat18 módokhoz például, azt viszont kihasználni még nem lehet, hiszen 1024 és 1200 Mbps-ról beszélünk.
Magyarországon jelenleg a Telekomnak a leggyorsabb hálózata 3CA 450 Mbps, a Telenornak és a Vodafone-nak pedig 2CA 300 Mbps.
Azért írtam, hogy összetett dolog ez a telefonon történő 4G+ kijelzés, mert gyártó függvénye is, erre is írok példát: Mate 10 Pro, Telekom SIM kártya, 3CA hálózat - ahol a 300 Mbps feletti 4G+ sebességet mértem -, tehát valójában 4G+ hálózat, de a telefon csak 4G-t ír ki, azonos helyen és SIM kártyával a Note9 már kijelzi a 4G+ hálózatot, mert annál a gyártónál másként paraméterezték a MHz...stb alapján.

[ Szerkesztve ]

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#523) zsida.kornel válasza kali (#522) üzenetére


zsida.kornel
(tag)

Én folyamatosan nézem NetMonster-ben, nem az ikonra hagyatkozom, hogy milyen frekvenciákat használ, de semmilyen körülmények között sem láttam még több frekin lógni :F az a baj hogy városban ahol sokan használják leesik 20megabitre a letöltés, mert viszonylag leterhelt a hálózat. Vidéken ahol nem az de van 4g max térerő melett ott 130-140megabit a sávszélesség. Azért nehogy már egy a hegyekben jobb legyen mint a városban :W

[ Szerkesztve ]

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#524) kali válasza zsida.kornel (#523) üzenetére


kali
(legenda)

Az alkalmazást nem használtam még a gyakorlatban, így nem ismerem a kiértékelés és a kijelzés módját.
A Telenor hálózata közismerten problémás sebesség szempontjából sok (sűrűn lakott vagy látogatott) helyen, nem véletlenül zárta le a Hello Data korlátlan díjcsomagot a szolgáltató (újonnan nem lehet már előfizetni rá, azok használhatják még valameddig, akik korábban megtették azt).
A telefonodban Cat18 1200/150 Mbps sebességre képes 3CA (3 hálózat összefogására alkalmas) modul van és ha adottak a feltételek (a szolgáltató hálózata által is), akkor működnie kellene a 4G+ módnak.
Ha az általad írt alkalmazás alkalmas a megfelelő kiértékelésre és kijelzésre, akkor annak is jeleznie kellene.
Annyi, hogy érdemes megfelelő adatforgalom mellett ellenőrizni, mert takarékossági okokból visszaállhat csak egy hálózatos 4G módra a készülék, ha nincs mérvadó adatforgalom.

[ Szerkesztve ]

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#525) st3v3np3t3r válasza kali (#524) üzenetére


st3v3np3t3r
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem anno BP-en jelezte a V20am telekomos simmel,hogy 4G+,pedig 500megás dominós netem volt,ami köztudott sóherség a telekom a telekom részérôl,hogy csak 30mbites netet enged a feltöltősöknek..

Huawei P20 Pro C432 9.1.0.328 + GearS3 Frontier / Fujitsu T730 Win10Pro / Keep Calm Vape On / Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#526) kali válasza st3v3np3t3r (#525) üzenetére


kali
(legenda)

Igen, a Domino esetén még most is adott a 30/10 Mbps korlát, de más tekintetben nincs leszabályozás, ha elérhető két vagy három összefogott hálózat, azt feltöltőssel is igénybe lehet venni, bár a sebesség nem indokolja, de a kapcsolat minősége tekintetében úgy is jelenthet előnyt.
A Mate 9 a megjelenés után egy ideig a Telekom hálózatán is kijelezte külön a 4G+ kapcsolatot, akkor volt abban nekem is Domino SIM és azzal is működött, de aztán egy firmware frissítés után már csak 4G kijelzés lett 4G+ hálón is és azóta mondhatni minden Huawei/Honor készülék csak 4G-t jelez a valójában 4G+ eléréskor is.
Ezen mondjuk a gyártó is elgondolkodhatna, mert vannak nem annyira hozzáértők, akik csak a szemüknek hisznek és itt a fórumon is olvasni olyat, miszerint azért váltottak Samsung...stb. telefonra, mert a Huawei/Honor készülékeken nem láttak (Telekom hálózaton) 4G+ kijelzést ott, ahol más gyártójú telefonokkal igen, ebből pedig arra következtettek, hogy a Huawei/Honor nem tudja (holott igen).

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#527) nrg_52 válasza kali (#526) üzenetére


nrg_52
(őstag)

Hat aki csak ezert valt samsungra, az mondjuk meg is erdemli... 😂😂😂

[ Szerkesztve ]

Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.

(#528) kali válasza nrg_52 (#527) üzenetére


kali
(legenda)

Mondanám, hogy jogos, de valakinek ez is fontos, sőt, ettől cifrábbakat is olvasni néha akár itt a fórumon is.

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#529) nrg_52 válasza kali (#528) üzenetére


nrg_52
(őstag)

Hat egeszsegukre. Nekem az itthoni netem is "csak" 120 Mbit es az is untig eleg mindenre. Mobilra a negyede is boven sok. Dehat valakit a szamok is erdekelnek, kicsit olyan ez, mint az antutu pontszamok szerintem.

[ Szerkesztve ]

Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.

(#530) zsida.kornel


zsida.kornel
(tag)

Engem annyira nem zavar hogy nincs meg a sebesség, csak piszkálja a fantáziám hogy esetleg mennyivel lenne jobb, és hogy mi oka van hogy nem megy. Telenornál azt mondták az is lehet hogy nincs szerződésük a honorral így az ilyen tipusokon nem elérhető a hálózatok összefűzése.
Köszi az infót mindenkinek :R

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#531) zsida.kornel


zsida.kornel
(tag)

Hozzáteszem van telekomos simem is, azzal is csak 800 vagy 1800mhz-en megy ha jól emlékszem.

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#532) kali válasza zsida.kornel (#530) üzenetére


kali
(legenda)

Mindig meglep - pedig nem kellene -, hogy a Telenornál milyen zöldségéket tudnak kitalálni és mondani...

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#533) Honor_HU válasza pogi1 (#518) üzenetére


Honor_HU
(Hivatalos)

Szia,

Nem felejtettünk el, viszont jelenleg a Huawei-nél van a labda, hogy továbbítsák nekünk az adatokat, akkor küldök itt is, és feltöltjük a magyar Honor-honlapra is. :)

(#534) bigalli válasza zsida.kornel (#521) üzenetére


bigalli
(csendes tag)

Erre gondoltál, mert nekem ez Honor 10 en működik

Honor 10 Green 128GB - Android 8.1.0 / Honor 8 Gold 64GB

(#535) goop válasza zsida.kornel (#521) üzenetére


goop
(őstag)

A honor 8 és honor 9 biztos, hogy nem tudja a 4G+ t. Magyarország és Európa nagy részén olyan a 4G+ megvalósítása amit a honor nem tud, mivel más módon működne.

(#536) Prowler


Prowler
(aktív tag)

View 10 is tudja a 4G+ módot, habár eddig csak egyszer láttam a kijelzőn, svédországi kirándulásom során.
Angliában ahol élek "csak" 4G hálózatot használ a készülék.

Csend van, megyek az úton, nem szólnak hozzám. Nincsen szeretőm, nincsen ágyam, nincs hazám. De bárhol járok, nekem mindenütt ugyanúgy jó. Én, a nyughatatlan világcsavargó.

(#537) pogi1 válasza Honor_HU (#533) üzenetére


pogi1
(csendes tag)

Előre is köszönöm a segítségedet! :R

(#538) kali válasza goop (#535) üzenetére


kali
(legenda)

A Honor 9-et nem néztem, de a Honor 8-at igen (mert volt a feleségemnek korábban) és az bár papíron Cat6 300 Mbps 2CA, viszont csak Intra-Band, amit kevés helyen használnak, nálunk sem például. (Inter-Band kellene.)
A Honor 10 és a View 10 esetén már nincs ilyen jellegű korlátozás, így kezeli az összevont hálózatokat, csak annak a kijelzése nem mindig valósul meg külön - a szolgáltató, illetve szolgáltatás függvénye is, hogy a hálózat milyen értékeket és információkat küld a készülékre.

[ Szerkesztve ]

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#539) goop válasza kali (#538) üzenetére


goop
(őstag)

Tudom, beszéltük is anno a honor 8 kapcsán, utána cseréltem a honor 9 re, de ez sem tudja. De pl. asszony p10-e meg tudja, csak nem jelzi ki külön.

[ Szerkesztve ]

(#540) zsida.kornel válasza bigalli (#534) üzenetére


zsida.kornel
(tag)

Nem kellet bekapcsolni semmit csak beletetted a kártyát és már ment is?

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#541) D@niel


D@niel
(őstag)

több, mint két hete írtam egy szakmai üzenetet a @Honor_HU-nak, a mai napig nem kaptam választ

(#542) zsida.kornel


zsida.kornel
(tag)

UPDATE: egy pillanatra láttam a netmonster status bar-os kis ikonját hogy a frekvencia helyett 2cc-t írt. Térerő 800mhz-en és 1800-on is max. Szerintem valami szoftveres baki lehet de már nincs kedvem foglalkozni vele, ha kijon az emui 9 nyomok neki egy teljes resetet.

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#543) zsida.kornel


zsida.kornel
(tag)

Még figyeltem kicsit, és észrevettem hogy mikor kiérek a városból, és átvált a 4g-m 1800mhz-ről 800mhz-re akkor van egy 5 másoperces idősík mikor mindkét frekvenciát használja, és akkor írja nekem az app hogy két frekvenciát használok, de ugye amint átál 800mhz-re eldobja az 1800-ast.

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#544) zsida.kornel


zsida.kornel
(tag)

Csináltam képernyőfelvételt, ha valakinek van esetleg ötlete privátba írjon rám és elküldöm a felvételt.

Honor View 10 6/128 / Sony A6300

(#545) Long1


Long1
(csendes tag)

Kedves Honor_HU,

Érdeklődnék, hogy az önök által forgalmazott Honor Band 4 tud-e magyarul, van-e benne NFC és milyen színekben érhető el? Válaszát előre is köszönöm.

(#546) Honor_HU válasza Long1 (#545) üzenetére


Honor_HU
(Hivatalos)

Szia,

NFC van benne, magyar nyelv pedig a hozzá tartozó okostelefonos szoftverben van, maga az óra inkább grafikus alapú, aligha van rajta mit olvasni. Feketében, kékben és rózsaszínben vehető meg.

(#547) Long1 válasza Honor_HU (#546) üzenetére


Long1
(csendes tag)

Köszönöm a választ. Azt tudom, hogy leginkább grafikus alapú de, azért az ikonok alatt felírat is látható. Na most ez a legtöbb youtube videón kínai. :C Remélem a Magyarországon forgalmazott verzióban ez legalább angol lesz ha már nem is magyar. Nem mindegy hogy pl. a napnál mit ír ki (szerda vagy wednesday vagy 星期三 ). Sajnos az utolsót nem igazán értem. :DD

(#548) kali válasza Long1 (#547) üzenetére


kali
(legenda)

Szia,

Ha megfelelő (hivatalos hazai) forgalmazótól vásárolsz, akkor alapesetben angol nyelvű lesz az óra által kiírt szöveg.
Amennyiben olyan régióból kerül beszerzésre (olyan külföldi rendelés, vagy hazai üzlet, de nem hivatalos beszerzés és meghatározott országokból rendelik, hozatják be), ahol kínai az alap, úgy alapesetben kínai lesz, de ha a csatlakoztatott telefont angol nyelvre állítod, akkor az óra is angolul kommunikál, viszont ha például magyar nyelven fut a telefon, akkor az óra kínaiul fog.

[ Szerkesztve ]

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

(#549) Lackooo84 válasza Long1 (#547) üzenetére


Lackooo84
(addikt)

Azért durva, hogy lassan 2019-ben még mindig ott tartunk, hogy az ország nyelve ahol forgalmazva van a termék még mindig hiányzik a készülékekből. Pláne ilyen okosóránál nem értem, ahol aztán pár szóról van szó... :DDD

The Truth is out there...

(#550) kali válasza Lackooo84 (#549) üzenetére


kali
(legenda)

Vannak azért dicséretes hozzáállású gyártók, ahol a kisebb országok nyelve is adott már az okosórák esetén is - ilyen például a Samsung, tesz azokba magyart is -, de a Huawei/Honor nem foglalkozik ezzel, reméljük mondható úgy, hogy még...

[ Szerkesztve ]

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Nagy Honor topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.