Hirdetés

2021. január 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Nagy Honor topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#751) Dhampir válasza Kerni62 (#750) üzenetére


Dhampir
félisten

Például itt azt írják, hogy a kijelzőt nem védi Gorilla Glass. Érdemes még utánakeresni hivatalos forrásnak is, vagy remélhetőleg előbb-utóbb itt válaszol majd rá egy illetékes személy.

Nem láttam a változó korszakot. Csak a hullámokat láttam. Látnom kellett volna a szelet. A szél az, ami megnöveli a hullámokat. (Gwansang)

(#752) Micsurin válasza Dhampir (#751) üzenetére


Micsurin
veterán

Corning Hivatalos listája.

Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.

(#753) Dhampir válasza Micsurin (#752) üzenetére


Dhampir
félisten

A 8X-et nem láttam a listában.

Nem láttam a változó korszakot. Csak a hullámokat láttam. Látnom kellett volna a szelet. A szél az, ami megnöveli a hullámokat. (Gwansang)

(#754) mezoli42


mezoli42
csendes tag

Szasztok.
Kaptam egy céges Honor 8 lite-ot.Hogy az előző kollega dolgait töröljem,egyszerűen csináltam egy gyárit.Frissített is.Na innentől kezdve sok benne a kínai,bár tud magyarul.És semmi google,viber és egyéb nem megy rajt.Feltelepülnek,de nem indulnak....Kinek volna okossága ehhez a problémához?
Nagyon köszönöm előre is.

(#755) Sylwer


Sylwer
csendes tag

Sziasztok!

Tegnap frissített a Honor 9 Lite készülékem új EMUI-ra (9.1.0.117). Kicsit elkeseredtem, mert ugyan funkcióiban történt változás, azért pár dolgot szerettem volna, ha a megszokottként működik. Sajnos új témát is rakott fel (ami lila-pink-cián), ami rohadt ronda és nem találom a korábbi default témát. Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy tudnám rá visszavarázsolni?

Üdv.
S.

(#756) somag


somag
tag

Sziasztok!
Segítséget kérek, mert nálam már megállt a tudomány.
A telefonom (honor 9)nem lát frissítéseket kb 1 éve. Sem ota, sem a pc-n.
Többször volt teljes reset, de semmi. A manuális telepítések(dload mappás...) meg folyamatosan felkiáltójelesek. Szervízbe be sem vették, mert nem magyar országra szánt modell.
Van valami ötletetek?

[ Szerkesztve ]

(#757) fera96


fera96
újonc

Sziasztok!
Honor 20 lite készülékem videóit messenger alkalmazásban nem tudom elküldeni rendesen. Vagy csak töredékét tölti fel (12mpes videóból pl most 2mp ment fel), vagy elakad nézés közben, vagy kép megáll és csak a hang megy tovább, egy idő után az se. Sógorom Honor 10 készüléke ugyanezeket produkálja. Mi lehet a probléma? Van valami ötletetek, talalkoztatok már ilyennel?

(#758) N.Ferry


N.Ferry
senior tag

Sziasztok!

Telefoncserére szorulok.
Vagy Huawei P20 Lite ( ha egyáltalán lesz még értelme ezt venni) vagy Honor 10 Lite.
Melyiket választanátok?
:R

Walking Dead

(#759) janeszgol válasza N.Ferry (#758) üzenetére


janeszgol
veterán

A kevesebb ram ellenében is a Honor 10et választanám. Jobb kamerás képességek, lényegesen jobb SoC.

(#761) janeszgol válasza janeszgol (#759) üzenetére


janeszgol
veterán

Elírtam. Természetesen a Honor 10 Lite telefonra gondoltam. Én azt választanám.

(#762) N.Ferry


N.Ferry
senior tag

Köszönöm, én is a Honor felé hajlottam, de így meg is erősítettetek!
:R :R :R

Walking Dead

(#763) radio100jozs


radio100jozs
őstag

Sziasztok!

A HONOR 10 párhuzamosan kezeli mindkét SIM-en a 4G hálózatot már? Vagy ez még olyan, hogy csak az egyiken mehet a 4G, a másik sim meg addig csak 2G-n működik?

(#764) klepto


klepto
addikt

Sziasztok!
Sikeresen betörtem egy 1 hónapos Honor 8A kijelzőt. Idehaza 20-25.000.-Ft lenne a javítás, de az eBay-en találtam 22.-€-ért kijelzőt szállítással együtt; az ismerős szervízes meg 5000.-Ft-ért kicserélné.
Véleményeznétek ezt a kijelzőt: [link]; érdemes megrendelni?
Más: mennyiért lehet eladni működőképes, tökéletesen érzékelő, törött kijelzős Honor 8A-t?

[ Szerkesztve ]

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#765) Lackooo84 válasza klepto (#764) üzenetére


Lackooo84
veterán

Már megszünt az 1 hónap kijezőgarancia?

The Truth is out there...

(#766) Lackooo84 válasza Lackooo84 (#765) üzenetére


Lackooo84
veterán

Bocsánat 3 hónapos nem 1.

The Truth is out there...

(#767) Sgr_A válasza Lackooo84 (#766) üzenetére


Sgr_A
őstag

Már rég és azt is csak 1-2 csúcsmodell kapta meg talán a p10 utoljára

(#768) Sanki válasza radio100jozs (#763) üzenetére


Sanki
addikt

A honor 10 duál standby.

"Work smarter, not harder..." /// -

(#769) radio100jozs válasza Sanki (#768) üzenetére


radio100jozs
őstag

Azt tudom, hogy sajnos a Honor8 volt csak dual active, szerettem is.

De az a kérdésem, akkor másként fogalmazva, hogy mindkét simen megy egyszerre a VoLTE, azaz egyik Telekom, másik Telenor, akkor tudja-e ezt? Aminek feltétele, hogy mindkét sim egyszerre legyen 4G hálózaton.

(#770) radio100jozs válasza radio100jozs (#769) üzenetére


radio100jozs
őstag

Közben akkor megtaláltam, hogy mely telefonok a duál 4G VoLTE funkcióval ellátottak, és a Kirin 710, 970 és 980-as chipekkel szereltek, azaz a Honor 10 is már ilyen. A Honor9 Lite az még nem volt ilyen.

Dual 4G VoLTE mobilok lista

A hivatalos Honor oldal, azaz mely telefonokon van Dual SIM 4G mód

[ Szerkesztve ]

(#771) mezoli42


mezoli42
csendes tag

Szasztok.

Honor 8-nál tudja valaki séróból,hogy hol kell a nyelvet állítani?Sajna mindent kínaiul ír,ezért nem tudom.Köszi előre is!

(#772) Lackooo84 válasza mezoli42 (#771) üzenetére


Lackooo84
veterán

Hát, először is azzal kéne kezdened, hogy EMUI 4-5-8... Mert nagyon nem mindegy. EMUI 8-ban tudok segíteni, beállításokon belül (fogaskerék) a legalsó opció, majd fentről a 4. opció, azon belül a legelső opció.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#773) Locco


Locco
tag

Sziasztok!

Érdekelne, hogy más is járt így, mint én... Honor V10 BKL-L09C632, tegnap letöltöttem a legújabb frissítést (9.1.0.325). Ezután minden, aminek valaha köze volt az ujjlenyomat olvasóhoz, megszűnt létezni, minden menüpont, használati elem, stb.... Most csak díszként funkcionál a telefonon.

Csak gyári szoftver volt a telefonon, soha nem nyúltam bele semmilyen "hack-kel"... HiSuite-tal visszaállítottam az előző verziót (9.0.0.237), és már abban sincs semmilyen lehetőség az ujjlenyomat használatára, annak ellenére, hogy tegnap estig ugyanez a verzió volt rajta, és a frissítés előtt simán tudtam használni....

Ti tapasztaltatok ilyet, vagy mitől lehet ez, és mit tudnék csinálni vele? :/

Szerk: Páromnak doszta ugyanilyen telefonja van, csak míg nekem kék, neki fekete, szintén a 325-ös frissítéssel, ugyanúgy OTA, mint az enyém, és neki minden opció megvan, és használható.... Érthetetlen számomra, hogy nálam miért nem. Ahogy az is, hogy ő hetekkel korábban megkapta ezt a csomagot, mint én.

[ Szerkesztve ]

(#774) Lackooo84 válasza Locco (#773) üzenetére


Lackooo84
veterán

FR. A dirty-flash okozhat problémákat.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#775) mezoli42 válasza Lackooo84 (#772) üzenetére


mezoli42
csendes tag

Hát úgy emlékszem a 8-as volt a visszaállítás előtt,de most megpróbáltam volna,amit írtál,de nincs fogaskerekem......

(#776) mezoli42 válasza mezoli42 (#775) üzenetére


mezoli42
csendes tag

Sikerült!

(#777) Locco válasza Lackooo84 (#774) üzenetére


Locco
tag

Nem tudom, hogy mi az a dirtyflash. Ahogy írtam, csak gyári szoftver volt/van rajta. Ota update volt a 325-ös, ezt szedtem le a frissítőn keresztül.

(#778) Lackooo84 válasza Locco (#777) üzenetére


Lackooo84
veterán

Dirty-flash= ráengeded a frissítést úgy ahogy van, meghagyva az összes adatot, beállítást stb. Clean-flash= frissítés után csinálsz szépen egy FR-t (factory resetet). Remélem így már érthető. Minden frissítés után ajánlott egy FR, ha nem akar az embet ilyen érdekes anomáliákba futni, mert 99.9%-ban az a gond.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#779) Locco válasza Lackooo84 (#778) üzenetére


Locco
tag

Áh, így már értem, köszönöm 😃 a baj az, hogy vagy négy factory resetet csináltam, és eRecoveryvel töltöttem le a 325-öst, de a probléma akkor is fennáll.... :/ cache wipe is volt, mindent töröltem, amit csak lehet.

Találtam ezt a kódot *2767*3855#, ami állítólag teljes factory reset, minden törlés és még a telefon firmwaret is újrarakja, de nem működött...

Így mik a lehetőségeim? Elvileg jön az Android Q is majd rá, várjam meg azt, hátha?

(#780) mezoli42 válasza Lackooo84 (#772) üzenetére


mezoli42
csendes tag

Abban segítenél,hogy miként tudok zenéket felrakni a telefonra?Van Hsuite meg minden.A Hsuite amúgy csak azokat a névjegyeket látja,amiket újonnan tettem fel a telefonra,a régi googlisokat nem.Pedig a telefon tud mindent.Ha win alatt másolnék fel zenét,nem engedi,mondván,hogy nincs elég hely a Hsuit-on.....CD mghajtóként látja a laptop a telot egyébként.Laptopon Hsuite csak névjegy,kép,video meg még valamit lát,de zene nincs...Nagyon köszi előre is.

(#781) Sanki válasza mezoli42 (#780) üzenetére


Sanki
addikt

Amikor rádugod a telót a gépre, akkor a telefon megkérdezi, hogy miként akarod a kapcsolatot, ott azt válaszd, hogy "fájlok másolása" (vagy hasonló, attól függ milyen fordítás és rendszerverzió van).
Utána lesz még egy meghajtód (a hisuite-oson kívül, ezzel amúgy se csinálj semmit, nem ezekre való) és azokra tudsz másolni.

"Work smarter, not harder..." /// -

(#782) szkaroly válasza Lackooo84 (#778) üzenetére


szkaroly
aktív tag

Nekem az a véleményem hogy frissítés előtt (!) célszerű visszaállítást csinálni. Mert ugye a gyár is szűz rendszeren teszteli. Ha programokkal teli rendszerre teszed a frissítést akkor jönnek gubancok. Sokaknak az utólagos FR sem oldja meg a problémájukat.

(#783) Lackooo84 válasza szkaroly (#782) üzenetére


Lackooo84
veterán

Semmi jelentősége, mivel a user fájlok olyan partícióra kerülnek, amiket a fw telepítés nem érint. A dirty flash bugok is általában az appokat/rendszerappokat sújtják, nem magát az OS-t.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#784) Micsurin


Micsurin
veterán

Érdekelne, hogy akkor hivatalosan ez lesz e az új standard a minőséget illetően a szervizelés terén?Belülről koszos vaku, szinte kétoldalas ragasztóval visszakokányolt hátlap mindezt akkumulátor csere cím szó alatt, a csere valóban megtörtént de milyen áron?? :U

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.

(#785) Lackooo84 válasza Micsurin (#784) üzenetére


Lackooo84
veterán

Ráadásul nem a megfelelő módon cserélik az akkut, kijelzővel, ahogy kéne, hanem szépen kifeszegetik a régi akkut, ki tudja hány és milyen károkat okozva, persze a kijelző biztos kapja az ívet. Nem véletlenül szól a hivatalos cseréje úgy, hogy kijezővel együtt, itthon már beindult a magyar spórolás.

The Truth is out there...

(#786) Micsurin


Micsurin
veterán

Update

Az nem repedés az karc, az ügyfeles látott már sok repedést azok a szélétől a közepéig futnának. A vaku nem piszkos talán egy szösz lehet ott, Ők nem látnak ragasztási hibát se oldal se rendes fénybe tartva se, talán a ragasztás ha elengedte a széleket az ügyfeles szerint de a technikus ezt se látta.

Beveszik akár lehet már ma kész lesz, max újra lesz ragasztva ez a hátlap. :K

Hogy az életben nem lesz a családi körben újabb Huawei az biztos a P20-át is kezdem bánni, hogy elhoztam. A Mediapad M2 egészen biztosan nem M5-re lesz cserélve ezek után... :U

Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.

(#787) Lackooo84 válasza Honor_HU (#313) üzenetére


Lackooo84
veterán

Kedves Honor Magyarország, miért van az, hogy mostanában:

- nem cserélik az akkuval a kijelzőt
- a régi hátlapot rakják vissza, sokszor rosszul, összekarcolva, a lencsék alatt koszt szöszt hagyva
- mégis hogy távolítják el az akkut, és milyen károkat szenved el a készülék, illetve a kijelző egy akkumulátor eltávolításnál? (ugye nem véletlenül van gyárilag egyben alkatrész)

Egyelőre ezekre kérnénk választ, köszönöm! Mert ha már itt tartunk, hogy spórolnak az alkatrészekkel, akkor inkább be sem adom garanciális javításra majd, hanem inkább kicserélem magamnak...

Ja, és egyébként a Honor 8-ról van szó, de gondolom a többi típussal is hasonlóan járnak el.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#788) Micsurin válasza Lackooo84 (#787) üzenetére


Micsurin
veterán

Utolsó aktivitás: "2019-04-24 11:30"

Pont ennyire szarnak a vásárlók fejére... :DD
Remélem a P20 a H8-cal ellenben kibirja majd gariztatás nélkül a 2 vagy 3 évet...

Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.

(#789) Lackooo84 válasza Micsurin (#788) üzenetére


Lackooo84
veterán

Azt nem is néztem, hát akkor várhatom a választ... :DDD A supportjuk a VoLTE profil problémával kapcsolatban is emailben olyan hülyeségeket válaszolt, mérgemben el is küldtem őket a francba. Még, hogy a szolgáltató adja ki a frissítést a telefonokra LOL.

The Truth is out there...

(#790) zsida.kornel válasza Lackooo84 (#789) üzenetére


zsida.kornel
tag

Nyugi, nekem is hülyeséget mondtak a 4G+ -ra, azóta sem működik, tök vicces, amelyik kártyára állítom a netet, az mindig csak egy frekvenciát használ, a másik meg többet (ha van). De már nem foglalkozok vele, legközelebb lehet lecserélem a márkát :D

(#791) Micsurin válasza Micsurin (#784) üzenetére


Micsurin
veterán

A készülék a méréseken és a minőség ellenőrzésen megfelelt vagyis nullás jegyzőkönyv és nem nyúltak hozzá.

Gratulálok a hazai supportnak, akkor a békéltető és a fogyasztó védelem után társalgunk.

Részemről mint a pestist fogom a jövőben kerülni a márkát...
Erre biztatva ismerősi köröm is...

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.

(#792) zsida.kornel válasza Micsurin (#791) üzenetére


zsida.kornel
tag

Hát, szerintem ez ilyen magyar betegség, asus laptopomat 2szer küldtem vissza kijelző cserére gariba a fixdirecthez, először úgy jött vissza hogy két baszott nagy folt volt a kijelzőn, egy világos meg egy sötét, brutál zavaró volt, meg hát új kijelző, küldöm vissza, kiemelem hogy rendesen nézzék átt legközelebb ne csak ráírják a papírra hogy megfelelt, erre visszajön a következő cseréről szintén hibásan, itt már csak pixelhiba ami éppenhogy nem gariztatható, a megjegyzésbe meg konkrétan én vagyok elküldve a picsába, hogy ne őket baszogasam ezzel hanem a technikai ügyfélszolgálatot.
Egyszerűen nem fér a fejembe hogy van pofája valakinek ilyent kiadni a kezéből, hogy lehet az hogy leül emberünk, virít a kijelzőn két b*szomnagy folt, és lelkiismeretesen kitölti a jegyzőkönyvet, hogy minden megfelet, a készülék hibátlan.
Ezek szerint ez mindenhol megszokott.

(#793) Lackooo84 válasza zsida.kornel (#792) üzenetére


Lackooo84
veterán

Jaj a drága ASUS szerviz.. ismim 300k feletti gamer laptopja 3x volt vadi új korában szervizben (szegény nem valami tudatos vásárló, hogy új korában szervizbe küldte, nem visszab.. szóval nem élt az elállási jogával..), mindig úgy "javították meg", hogy utána valami más baja volt. A legszebb az volt, amikor úgy jött vissza, hogy volt a bezel meg a kijelző között zavaró rés ahol látszott a háttérled fénye, na azt úgy oldották meg, hogy ODARAGASZTOTTÁK... a bezelt a kijelzőhöz... a vadi új laptopon vazze... :U

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#794) zsida.kornel válasza Lackooo84 (#793) üzenetére


zsida.kornel
tag

Nekem mikor először visszajött, szarabb volt mint amikor elküldtem :C

(#795) Black_Raven válasza zsida.kornel (#794) üzenetére


Black_Raven
addikt

Ezt jó hogy irtátok, mert most akartam Asus laptopot venni.:(

........Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#796) Lackooo84 válasza zsida.kornel (#794) üzenetére


Lackooo84
veterán

Neki is, ezért ment még vissza utána 3x, majd csereutalvány lett belőle, és vett mást. :D

The Truth is out there...

(#797) Lackooo84 válasza Black_Raven (#795) üzenetére


Lackooo84
veterán

Nem szabad, csakis Dell vagy Lenovo, esetleg Acer.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#798) zsida.kornel válasza Black_Raven (#795) üzenetére


zsida.kornel
tag

Én most is asust veszek majd, csak zenbook flip-et, sajnos ennyiért csak ez tudja azt amire szükségem van.

(Én is gondolkodtam a fogyasztóvédelmen, lehet jobban jártam volna, de tovább adtam rajta olcsóbban, egyszerűen annyira nem volt kedvem már velük levelezgetni.)

[ Szerkesztve ]

(#799) scyllarus válasza Lackooo84 (#797) üzenetére


scyllarus
addikt

Dell, HP, Lenovo.Az utolsó kettőnél inkább az üzleti sorozatokból. Acert nemigen.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#800) Lackooo84 válasza scyllarus (#799) üzenetére


Lackooo84
veterán

Üzleti sztem ez alap. :DDD

The Truth is out there...

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Nagy Honor topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.