- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaktyuk1
csendes tag
Szia Szia!
Eloszor is koszi a gyors valaszt!
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-78lmt-usb3rev_41/
A problema az elso logitech eger bedugasa utan jelentkezett, a regi es az uj alaplapnal is. Tapot csereltem azota es nem dugtam fel azt az egeret a tap csere ota. Tehat vagy az eger tette tonkre az uj alaplapot is, mikor eloszor osszeraktam a gepet, vagy a regi tap.
Egyebbkent, ha leveszi valami az aramot az usb-tol az mi lehet??
Vegig vizsgalgatom amennyire szemmel lehet majd illetve, ha software-sen lehet.
Most erkezett nem olyan tul reg meg a 4 pin-rol 8 pin-re a convertetem es fel is dugtam. Ugy erzem azzal meg egy kicsit rosszabb lett a helyzet. Surubben es tobbszor is egymasutan is jelentkezik a problema. olyan 5 percenkent jelentkezik. Esetleg ez mond-e neked valamit. Mi frissithet, vagy mi veheti el az aramot 5 percenkent? Ja foleg jatek kozben jelentkezik, akkor surubben, de a firefox-ozas alatt is. Azert irtam igy, es nem bongeszes, hogy egybol tudd is mit hasznalok.
Olyankor talan egy kicsit ritkabban.
Ami bossznt meg, hogy a billentyuzetem meg nem csinalja es az is usb-rol mukodik es meg talan nagyobb energiat is visz hisz Logitech G105.
Amit meg ki fogok probalni az a videokartya kivetele es az alaplapi hasznalata. Hogy kizarjam a videokartya problremat.
Ja csak akkor jelentkezik, ha hasznalom az egeret. Tehat akkor, ha nyugalmi allapotban van akkor nem jelentkezik. Pedig ki van kapcsolva a winfosban, hogy felfugeszthesse a mukodeset az usb eszkozoknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged