Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Superlux HD685-tel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen a hangja mondjuk egy HD681 Evohoz képest? Metálhoz mennyire ajánlott?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Megérkezett az Evo, most kezdtem el próbálgatni, véleményt majd később írok a hangminőségről. Kényelem szempontjából elsőosztályú, mintha nem is lenne a fejemen.
Egyedül a cserélhető párnákkal akasztottak ki, köröm nélkül nem tudtam felrakni rá a bársonyt, úgyhogy édesanyámat kellett megkérnem.
-
Bjørgersson
félisten
No, voltam délután a Media Marktban, viszont nem láttam AKG K511-et, helyette egy Philips SHP6000-et próbáltam ki. Nagyon kényelmes volt, a hangja is egész korrekt, igaz csak telefon volt nálam, úgyhogy lehet közel sem hallottam, mire képes. Van vele kapcsolatban valakinek tapasztalata? Milyen egy Superlux HD681 Evohoz képest?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#71562240 #32456 üzenetére
Nem valószínű, hogy a következő félévben mennék Budapestre, úgyhogy jövőhéten szerintem benézek a Media Marktba, aztán megnyúzom megint azt az AKG-t. Superlux-szal szerintem nem nagyon fogok találkozni Debrecenben.
(#32457) Mercutio_: Szerintem az én fejem sem olyan nagy, bár egy Coloud Boomot majdnem teljesen szét kell húzni, hogy kényelmesen álljon a fejemen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#71562240 #32450 üzenetére
Képes voltál visszakeresni?
Nézegettem azt a listát, de sokkal nem lettem tőle okosabb.
AKG K511-et nyáron már próbáltam a Media Marktban, de valamiért nem volt annyira kényelmes, úgyhogy azt inkább hanyagolnám. De szerintem maradok a Superluxnál, nyáron ajánlottátok, tetszik is, az ára is nagyon korrekt.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Kezd aktuálissá válni a vásárlás, ha minden jól megy, jövőhéten rendelek fejhallgatót. A kérdésem annyi lenne, hogy 10e Ft-os árkategóriában még mindig a Superlux HD681 Evo számít bestbuynak zenehallgatásra, azon belül is 99,99% metálra?
-
Bjørgersson
félisten
Muziker vagy Hangszerdiszkont? Melyik üzlet megbízhatóbb, segítőkészebb, ha pl. garanciális dologról van szó?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyenesmartin #29992 üzenetére
Azon agyalok még, hogy ha a fejhallgató mellé még hangkártyát is vennék, akkor gondolom ajánlott lenne a zenetáramat mp3-ról lecserélni veszteségmentes formátumúra.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyenesmartin #29990 üzenetére
Hmm, akkor lehet csúszik karácsonyig a "projekt".
-
Bjørgersson
félisten
Egy Superlux HD681 Evohoz mennyire javasolt dedikált hangkártyát venni? Elég még hozzá az alaplapi integrált?
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
10.000 Ft-ig bezárólag létezik olyan sztereó fejhallgató, melynek jobb a hangminősége egy Coloud Boomnál, lehetőleg fekete színű, alkalmas zenehallgatásra és játékra egyaránt, van rajta mikrofon, valamint nem nyomja a fülkagylómat, hanem körülöleli?
99%-ban metált hallgatok, ha gondoljátok, linkelek párat, hogy milyenekre kell gondolni. A mikrofonnak pedig nem muszáj ilyen kilógó vacaknak lennie, sőt, jobb lenne, ha a kábelen van.
Remélem nincs túl sok elvárásom.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest