- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
Igen kipróbáltam. Nem szeretem a túl gyors padot sem meg a lassút sem és nekem ez felelt meg a legjobban. Olvastam más SteelSeries padról is de azt nem tudtam kipróbálni így maradt a qck. (ami elsőre olyan érzés volt mint amit pont nekem gyártottak) A razer sem volt rossz sőt tetszett is de hajszállal kényelmesebb volt a qck. Legközelebb lehet bepróbálkozok a goliathus speed-el hátha összeszokok vele.
-
drzozo
senior tag
És a Mantissal csökkent a LOD? Akkor lehet hanyagolnom kellene a fém padokat, mert a mostanival is az a bajom, ha megemelem az egeret, mozog magától. A szövettel pedig az a baj, hogy számomra az alu pad után, olyan nehezen csúszik az egér. Míg a fémen szépen siklik, addig a szöveten mintha több "erőt kellene kifejtenem". Mondom ezt egy mx518-qck mini pad kipróbálásból levonva.
Razer Vespuláról vélemény? Mennyire érződhet azon, hogy műanyag?
-
gulupeti
senior tag
Ahogy Ebayen nézegettem, akik megvették valamelyiket, azok elégedett voltak a termékkel. Viszont ami nekem is szemet szúrt, hogy egyik mérete sem egyezik meg az első hozzászólásban megadott méretekkel.
A listában a 3.-at ha megnézed, ott már van felirat és a pad hátulja sem sima szövetnek tűnik, viszont az eredetinek akkor sincs szegve a széle, ahogy nézemés a minta sem egyezik.
-
-
-
Core2duo6600
veterán
Sense ?
Az egér szenzorára gondolsz ?
Egy biztos a hideg felületet nem szeretem.
Hogy milyen felület, egérpadom a 200 Ft os kategóríát leszámítva még nem volt, így fogalmam sincs, hogy melyik milyen.
Viszont ahhoz túl drága dolog, hogy csak úgy próbálkozzak.Az egeremhez tappancsokat sem találtam még, már mind a 4 elkopott eglszen a műanyagig.
Amióta Laser egeret használok, semmien padom nincs, most, hogy az asztal festéke komolyan lekopott előkapartam valami régi darabot, hogy tovább ne romoljon a helyzet, de ehhez meg igencsak tapad az egér, kényelmetlen, pedig az MX1000 est nem szándékozom lecserrélni, mert tökéletes rágcsáló.
Nem kizárt, hogy valamely másik fajtát szabok rá, vagy esetleg ha lehet kapni, akkor valami univerzálisat.
Ha nem is szorosan, de azért idekapcsolódik a tappancs kérdése is.
Merre érdemes, milyet érdemes, az egérhez pont passzolot eddig nem találtam, pedig létezik, de hogy idehaza forgalmazzák - e azt nem tudom..
-
-
-
-
-
-
[G@B]
tag
szia
de mi a bajod vele?
nem csúszik eléggé? nekem az s&s már el van kopva, és azért gondoltam cserére. próbáltam már qpad CT-t, nem mondom h nem jó pad, de az s&s sztem sokkal jobb...a steelseries SP az azt se tudom h eszik e vagy isszák, nem igazán találtam róla semmit, annyit h ha jól vettem ki az angol szövegből, műanyag az is...régen icemat 2.0-m is volt, az kétségtelen h a legprecízebb padnak tartom, de kicsi a mostani sense-emhez.hát komolyan nem tudom mire ruházzak be...egy új s&s, vagy i 2.0 újra és szokjak át nagyobb érzékenységre....
-
BullZeye
veterán
-
Joe bácsi
őstag
ZSÍR ÚJ VOLT AZ EGÉR ÉS A PAD! AZ AKKSIK FULLRA VOLTAK TÖLTVE ÉS ELŐTTE FORMÁZVA VOLTAK!
Nem tudod felfogni, h. NEM MENT AZ EGÉR AZON A KI... PADON???!!!
Miért nem tetted volna bele?
Vegyek Tesco gazdaságos padot talán hozzá? MIÉRT van az, h. a gagyi, olcsó padokkal MŰKÖDIK??? -
Joe bácsi
őstag
Lehet, h. nem szereti, DE a gyártók NEM véletlenül csinálnak egyszínű padokat. Ők csak tudják már, h. minden egér megy egyszínű padon. Vagy kellene mennie.
Nem általánosítók!
TÖBBSZÖR próbáltam utánna, h. biztos vmi más gebasz lehetett, de sajna NEM. TÖBBSZÖR újra és újra párosítottam a rádiós kis vevőjével, de 2 perc után elszállt a piros fény! Abban a szent pillanatban, h. sokadjára sem volt jó, pad csere volt a delfinesre és MŰKÖDÖTT!Logitech egér!!! Sz@rt NEM veszek! 2 db Logitech egerem is van itthon!
Utánna nézni, h. milyet szeret?! Na ne szórakozz már! MINDEN egér szeret MINDEN padot, ezt írták többen is itt a fórumon és a gyártók is így gondolják! Nem úgy adnak el padokat, h. ez a pad ehhez az egérhez jó csak, a többivel nem fog működni! -
nyunyu
félisten
Beleakadni, azt meg hogy?
Amilyen bazinagy a HyperGlide, raadasul ivelt az alja, nem birom elkepzelni.
[szerk:]Most nezem anyam MX500-asat, feleakkora talpak vannak rajta, mint az MX1000-en.
Attol meg lehet azzal varialni, hogy nem HyperGlide MX1-et vesz az ember, hanem MS1-et, csak abban nem 2x5 apro tappancs van, hanem 2x4 nagy. (MS WMO/IMO/IME 3.0-an csak 4 tappancs van.)
Igy 3 zacsko kell 4 futomu cserehez, nem ketto. -
s@nyiii
tag
Első Steelpad egérpadom a 4D volt, és igen, hamar elkopott.
A Steel S&S SK version volt a másik müanyag padom, azt kb. 1 évig használtam, azon is látszott minimális szintü kopás a 4D-hez képest az már csoda volt. Amugy az S&S-nek más a felüle a 4D-hez képest, teljesen más érzés használni a kettőt.
-
-szabi-
addikt
Rendben, ez a 4 marad.
Sajna itt nincs mantis, sem qck.
Sima eXactMat sincs csak eXactMat + eXactRest ami drágább.Csak a 4D-t találtam meg.
Mindegy legalább ez megvan mit keressek.Kérdés, ezen padokhoz kell külön tappancs vagy csík vagy teflon vagy nem is tudom mi még?
Üdv
szabi -
DroneZ^
őstag
kizárt.. persze ha havi 1x használod akkor igen, de amugy nem bir ki 4 évet... és ráadásul kicsi is... ss is kopik, nálam 1.5 max 2 évet birt ki rendszeres tefloncserével és prontoval tisztitottam amitől nagyon csuszott, tehat alig kopott, igy birta ki ezt az idöt is, megnezem aki csak normalisan jatszik, nem prontozza, es vegighasznalja minden teflonjat, mikor bir ki 4 évet.... ugy hogy semmit sem romlik a felülete, mert amugy 50évet is kibir az a müanyag
-
DroneZ^
őstag
hát kb, de üveget semmire nem ajánlom, minden amit tud, nem tetszik
pl a hangja, pl hogy undorito hideg, pl hogy törik.. pl h nincs ember aki megmondja megik optika megy tökéletesen rajta, de logikus is, nemazé talaltak ki az optikat az egérre hogy üvegen át probáljon tájékozodni... sokkal nyerőbb valami szövet pad, vagy érdes műanyag padok...
és az üveg nem csuszik jobban a műanyagnál, szabaduljunk meg ettől a tévhittől.
G7 G9 Copperhead Lachesis, tuti.vagy MX1000
-
[G@B]
tag
nekem volt icemat-om, steelpad s&s, és razer mantis control. egyértelmű h a qpad előtt az icemat volt az etalon, csúszás szempontjából.tényleg jobban csúszik, és az a jó benne h nem kell állandóan takarítani mint az icemat-ot, cask pörög és pörög és pörög, és hihetetlenül jól csúszik(hyperglide-al).fényévekre van a 2 pad egymástól. de ettől függetlenül az icemat is sztem nagyon jó, csak pl drágább mint a qpad. ja meg van benne glidz, de ilyen kicsi. sztem microsoft-ra való
:S
ezen teflonréteg van, hybratek v mi a szösz a neve. de most bocsi ha baromságot beszélek a borítását illetően, kissé görbére sikerült az éjszaka -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged