Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom, jártok e még erre a topik fele..
Láttam, hogy sok szegedi van itt (is).
Meg tudja mondani valaki, hogy Makkosházán a troli végállomáson, van egy oszlop, amire fel van tekerve pár méter vezeték, és a végén egy érintkező szerűség, és mikor indulnak trolik néha van hogy egy másik sofőr hozzáérinti a trolihoz, ezt a valamit, akkor kicsit rángatózik a jármű, majd elindul.. Ez mire jó? Földelnek vele?Csatoltam egy képet is..

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BOMBA ÁR! ÚJ, bontatlan Dyson V15 Origin (SV51) porszívó
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg tudja mondani valaki, hogy Makkosházán a troli végállomáson, van egy oszlop, amire fel van tekerve pár méter vezeték, és a végén egy érintkező szerűség, és mikor indulnak trolik néha van hogy egy másik sofőr hozzáérinti a trolihoz, ezt a valamit, akkor kicsit rángatózik a jármű, majd elindul.. Ez mire jó? Földelnek vele?