Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Várj te most Szegedről beszélsz, az nekem bőven messze van

Én itt a környéken szeretnék dolgozni vagy a Hajdú Volánnál vagy a Borsod Volán ami szóba jöhet utóbbi is valami olyan vonalon mint Miskolc-Debrecen és akkor "úgymond" hazahozom magam.
Persze nem baj hogy leírtad, de valahogy sejtettem nem nagyon van ilyenekre pénz.
Mikor munkanélküli voltam akkor tanfolyamok között volt ingyenesen támogatot,ösztöndíjas C kat. képzés oda már eleve PÁV 2 kellet volna + regisztrált munkanélküli ami most szerencsére nem vagyok.
Mindez azért jutott most eszembe mert összehozott a sors 1 BKV-s villamosvezetővel aki mondta ne legyek hülye ne spóroljam össze a fél milkát inkább ingyeneset válasszak.
Még azt is tanácsolta, hogy jó ötlet bejutni 1céghez valami mást munkakört dolgozni pl udvaros,karbantartó bármi és ha keresnek sofőrt könnyeb bejutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest