Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Várj te most Szegedről beszélsz, az nekem bőven messze van

Én itt a környéken szeretnék dolgozni vagy a Hajdú Volánnál vagy a Borsod Volán ami szóba jöhet utóbbi is valami olyan vonalon mint Miskolc-Debrecen és akkor "úgymond" hazahozom magam.
Persze nem baj hogy leírtad, de valahogy sejtettem nem nagyon van ilyenekre pénz.
Mikor munkanélküli voltam akkor tanfolyamok között volt ingyenesen támogatot,ösztöndíjas C kat. képzés oda már eleve PÁV 2 kellet volna + regisztrált munkanélküli ami most szerencsére nem vagyok.
Mindez azért jutott most eszembe mert összehozott a sors 1 BKV-s villamosvezetővel aki mondta ne legyek hülye ne spóroljam össze a fél milkát inkább ingyeneset válasszak.
Még azt is tanácsolta, hogy jó ötlet bejutni 1céghez valami mást munkakört dolgozni pl udvaros,karbantartó bármi és ha keresnek sofőrt könnyeb bejutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest