Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
+ (#16817) tisztelturam
Abszolút jó érvek és valószínűleg nincs is megoldás, csak egy ranting volt részemről, miután realizáltam, hogy a nagy nehezen deaktivált classic előfizumra ilyen jó ajánlatot kaptam úgy, hogy előtte $4 -os kupon volt a legjobb (a 6 hónap $6 -os ajánlatot azért nem kaptam mert én tökfej még hó elején berántottam a bundlit).
Régenmindenjobbvót!

-
bepken
veterán
fuh ne is mondd.... még nyáron a Forza 4 miatt fizettem elő (3 hónap 1 euróért), hogy haverokkal toljuk. régen csalódtam már ekkorát multi játékban.... nem tudom, hogy Steam verzió milyen, de valószínűleg könnyebben megoldható a multi (legalábbis remélem, mert maga a játék alapvetően tényleg jó lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- OLED monitor topic
- Bestbuy játékok
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hardcore café
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest