Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Nem az árazás régiós, hanem a tartalom felhasználása régió független. Ezt nem tudják kivezetni. Sokmillió Xbox felhasználónak van más és más régióban vásárolt tartalma, ez már a rendszer része marad. Ami miatt eddig olcsó volt az az olcsó Xbox Live Gold és a GPU közötti 1:1 arányú konverziós lehetőség volt. Ez szűnt meg, ráadásul a Gold-ot átváltották Game Pass Core-ra is, amit szintén drágább beszerezni. Ami most "féláron" kapható a HA-n azok jellemzően török vagy egyéb régiós kódok, amik mindig ezen az áron lesznek, de eddig nem ilyen kódokat lehetett venni. Én a Game Pass bevezetése óta vagyok előfizető és mikor jött a GPU arra is azonnal váltottam. Idestova majd hat éve, mindezt úgy, hogy nem vettem egyszer sem a HA-n kódot senkitől. Rengeteg promóciós és egyéb "a szolgáltatás elterjesztésére" irányzott kampányban szereztem be több és több évet. Ami miatt most erre az árra beállt az ár, az az, hogy: véget ért az Game Pass kampány és minden ami a Game Pass-hoz tartozik, lásd EA Play (eddig 6ezer volt egy évre idehaza Xbox-ra). Továbbiakért látogass el az Xbox topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest