Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek
üzenetére
Nem szerettem volna ezt a topikot hijackelni, de nem tudom szó nélkül hagyni. Ennyi erővel a barter.vg is butaság, mivel ott volt a SteamTrades. Vagy ha fullba szertném tolni a demagógiát akkor jöhetnek azzal is, hogy a a francért kínlódott Edison az izzóval, a gyertyával is tök jól el lehetett lenni
. Ettől függetlenül köszönöm a Te véleményed is, igenis bennem van a félsz, hogy totál feleslegesen kínlódtam vele és az ég világon senki se fogja használni, de ha így lesz legalább tanultam valami újat és annyival is okosabb programozó lettem
.
Amúgy mindegy is, nem vetélkedni próbálnék azzal a csoporttal, hanem egy alternatívát nyújtani rá, legfőképp ezen közösségnek. Itt ugyanis szerintem sokaknak nehéz, ill. körülményes azt használni. Aztán, hogy kinövi-e majd magát vagy marad ilyen pici, az egy más kérdés. Először mondjuk nem ártana működnie
. Aztán meglátjuk mi lesz belőle vagy lesz -e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ettől függetlenül köszönöm a Te véleményed is, igenis bennem van a félsz, hogy totál feleslegesen kínlódtam vele és az ég világon senki se fogja használni, de ha így lesz legalább tanultam valami újat és annyival is okosabb programozó lettem