Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
aha...felnéztem én is erre a Bundle Stars cuccra, találtam is olyat, ami érdekel, ki is csengettem (Dead Island pack), aztán a kulcsot aktiválva kaptam 4 kártyát a raktáramba.... ez elég vagánytermészetesen már írtam a supportnak. nem nagy összeg, nem halok bele. de ha nem kapok értelmest választ tőlük, akkor először és utoljára vásároltam innenfogalmam sincs, hogy mi volt ez...steam újraindítás érthetetlen módon megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Steam Deck
- Linux kezdőknek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest