Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
bladegery #764 üzenetére
Engem rendkívüli módon zavar ez a mentalitás. "Semmi nem jó mert mindent akarok 5 forintért, hiszen ez nekem jár". Nem, nem jár! Bármikor lezárhatják az egész üzleti modellt és akkor vége, lehet menni ismét 10-szeres áron venni. Örülhetnének, hogy olyan játékokat kaphatnak meg potom pénzért, amit jobb esetben még a legnagyobb steam akcióban is 3-5ször annyiba kerülne mint bundle-ben, nem beszélve a retail price-ról.
De nem elég, megy a rinya egy olyan játékért ami már megvan és amit -mint azt a gyakorlat mutatja- bármikor odaadhat barátoknak is. Kiszámoltam, hogy eddigi vásárlásaimmal 420Euro-val vagyok beljebb...Ez a lényeg...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest