Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maddionmax
senior tag
válasz
bladegery
üzenetére
A profilom nyilvános, láthatjátok mivel mennyit játszottam. Nincs tiltkolni valóm, de szeretem a változatosságot, így sokféle játékkal játszom.
Mellesleg nem veszek meg mindent, de igen nagy lemaradésokat pótlok. (3 hónapja vagyok Steam-en, előtte utoljára talán COD2-vel játszottam.)
-
Vesa
veterán
válasz
bladegery
üzenetére
Engem rendkívüli módon zavar ez a mentalitás. "Semmi nem jó mert mindent akarok 5 forintért, hiszen ez nekem jár". Nem, nem jár! Bármikor lezárhatják az egész üzleti modellt és akkor vége, lehet menni ismét 10-szeres áron venni. Örülhetnének, hogy olyan játékokat kaphatnak meg potom pénzért, amit jobb esetben még a legnagyobb steam akcióban is 3-5ször annyiba kerülne mint bundle-ben, nem beszélve a retail price-ról.
De nem elég, megy a rinya egy olyan játékért ami már megvan és amit -mint azt a gyakorlat mutatja- bármikor odaadhat barátoknak is. Kiszámoltam, hogy eddigi vásárlásaimmal 420Euro-val vagyok beljebb...Ez a lényeg...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest