Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oio1i10o
kezdő
válasz
bepken
üzenetére
Elvileg a Steam kulcsok nem járnak le, hanem a Humble Bundle egy idö után nem ad vagy nem tud adni kulcsot. Ahol konkrét határidö is volt a beváltásra (Bethesda) ott a Humble el is rejti elöled a már felfedett kulcsot is, de hogy a tényleges kulcs müködik-e még arról nem találtam infót. El tudom képzelni, hogy az aktiválatlan kulcsokat visszavonatják a kiadóval/fejlesztövel/Steammel.
[link] -
oio1i10o
kezdő
Egy Banisher-t én is átvennék.
-
oio1i10o
kezdő
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem is draga. Doom Eternalon kivul kb minden 2-3 euros tetel legit forrasbol vagy volt mar ingyen. Ha valaki megis megvenne es nem lenne ra szuksege akkor a Doom Eternal Season Passra vevo lennek jo aron.

-
oio1i10o
kezdő
Megmaradt Immortals of Aveum es Trepang2 kulcsot vennek
-
oio1i10o
kezdő
Maradt egy while True: learn() és egy SHENZHEN I/O kulcsom. Szivesen cserelnem mindkettot Fort Solis vagy Jagged Alliance 3 kulcsokra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest