Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Micsoda hullámvasút
valszinuleg nekem skip lesz, és ha valaki eladná a Banisherst akkor megvenném szivesen, mert a Persona engem full hidegen hagy, ez viszont nagyon érdekel belőle. De ennek elleére hogy egy műfaj nem érdekel, a minőséget tudom értékelni mint mindig mindenben. Szóval szerintem ez most egy nagyon jó hónap lett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valszinuleg nekem skip lesz, és ha valaki eladná a Banisherst akkor megvenném szivesen, mert a Persona engem full hidegen hagy, ez viszont nagyon érdekel belőle. De ennek elleére hogy egy műfaj nem érdekel, a minőséget tudom értékelni mint mindig mindenben. Szóval szerintem ez most egy nagyon jó hónap lett.