- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
n0_gAboR #1085 üzenetére
nem akarlak kiábrándítani de a shuttle minden csak nem halk. volt, víz után váltottam, megbántam. átalakítottam, úgy se volt halk.
a baj a táppal van. vannak külső tápos shuttle alapok, de azok teljesítménye viszonylag alacsony. a te igényeidnek megfelelő barabonjukban megint a 40-es tápventi jelenti a fájdalmas pontot. brutál hangos, helyettesíteni meg nem lehet, a szellőzésről pedig inkább ne beszéljünk. szépek, jók, kicsik. ennyi.
ha rám hallgatsz, akkor az nzxt rouge körül keresgélsz, árban nem olcsó, de mellé egy igényeidnek megfelelő matx lap, és valami halk atx táp simán egy árban van egy shuttle rendszerrel, annál rugalmasabb, a szellőzés és zajszint tekintetében pedig egyértelműen nyerőbb...
amikor én vettem simán átnyergeltem volna ebbe a házba kérdés nélkül...
hogy mostanában hol lehet kapni azt nem tudom, anno pcgear.hu-n volt, tőlük érdemes megkérdezni, hátha tudnak még.ha rám hallgatsz, és fontos a zajszint, akkor messzire kerüld a shutlle nevet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest