- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Imike_80 #928 üzenetére
Amikor feltettem a gyári MyAudio 4.0.4 ROM 09.23-at, akkor picit néhol akadozott pedig még szűz állapotban volt. Nem nagyon, eddig sem volt vele bajom. Feltettem rá a root-ot és a Total Commandert. A TC-nek root jogot adtam és a moddolt build.prop fájlal felülírtam az eredetit. Reboot után, mintha mindent megolajoztak volna. A Note fingerprint miatt sokkal több alkalmazás telepíthető a Play Store-ból, de sajnos a Chrome-ot továbbra is csak manuálisan lehet. A Wi-fi jóval stabilabb, nem olyan hullámzó a jelerősség mint előtte.
Mindenképpen tegyétek fel, nincs vesztenivaló. Az eredeti MyAudio ROM mindenkinek megvan és abban ott az eredeti build.prop fájl, ha esetleg vissza szeretné állítani. Persze aki felteszi, nem akarja majd visszaállítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest