- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Előszeretettel olvasom ezt a fórumot, mert vettem én is egy 808dcc-t.
Az Android os-t soha nem használtam ez az első.
Szeretném tényleg a legjobbat kihozni belőle, de azok a lépések amik Nektek rutinszerűen mennek sajnos nekem egy kicsit magas.
Addig eljutottam, mert a myaudios 4.0.4 volt fent, hogy lecseréltem a gadmei 4.0.4 10.11-es romra.
Ez nem volt nagy dolog hiszen nekem csak el kellett indítanom és megcsinálta magának.
Viszont nem működik a bluetoothom, ha már egyszer van akkor működjön.
Olvastam Imike_ 80 leírását, és megtetszett.
De a konkrét lépések részleteit szeretném kérni tőletek (pl: hogy kell rootolni, hogy kell azt a build.prop-ot betenni , és honnan,mivel?) mert tényleg nem ismerem a rendszert, de azon vagyok hogy elsajátítsam és a későbbiek folyamán én is segíteni tudjam mások munkáját.
Egyszóval az adott hardverből egy jó kis masinát szeretnék faragni.
Előre is köszönöm annak aki nem nézi le az ilyen tudatlant, és szánna rám egy pár sort.
A fogalmak terén is hadilábon állok, pl: főzött rom, factory reset…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest